Μουσική / Πάρτι

Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

Ermis Michail Quintet @ Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο


Το "Ermis Michail Quintet" είναι ένα πολυεθνικό μουσικό σχήμα που αποτελείτε από Κύπριους και ξένους καταξιωμένους τζαζ μουσικούς που παρουσιάζουν τις πρωτότυπες συνθέσεις του Κύπριου κιθαρίστα-συνθέτη Ερμή Μιχαήλ.

Έχοντας ως βάση την παραδοσιακή ιδεολογία της τζαζ, το κουιντέτο εξερευνά καινούριους τρόπους καλλιτεχνικής έκφρασης και δοκιμάζει τα όρια της ζωντανής διαδραστικής μουσικής και αυτοσχεδιασμού, διατηρώντας παράλληλα μια σταθερή επαφή με το κοινό τους. Το σχήμα θα παρουσιάσει μουσική από το ντεμπούτο άλμπουμ "Minor Change" του Ερμή Μιχαήλ.

Ermis Michail (Κύπρος) : Κιθάρα/Συνθέσεις
Luis Mora (Χιλή): Ντράμς
Andreas Panteli (Κύπρος): Πιάνο
Michal Jan Ciesielski (Πολωνία): Σαξόφωνο
Marijn Van de Ven (Ολλανδία): Κόντρα Μπάσο

Εισιτήριο: €15

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.