Άλλα

Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017

Επιχειρηματικό Φόρουμ Κύπρου - Ρωσίας @ Four Seasons


Με έμφαση στα ζητήματα του χρηματοπιστωτικού κλάδου και στους τομείς της εκπαίδευσης, της πληροφόρησης, της επικοινωνίας, της τεχνολογίας και των επενδύσεων, πραγματοποιείται το ετήσιο Φόρουμ, που διοργανώνει το ΚΕΒΕ.
                                                              
Το φόρουμ διοργανώνεται σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Ρωσικής Ομοσπονδίας και την Κυπρορωσική Επιχειρηματική Ένωση. 

Το φόρουμ θα ανοίξει με τις ομιλίες του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη και του Πρέσβη της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Stanislav V. Osadchiy. Θα ακολουθήσει χαιρετισμός από τον Σύμβουλο του Προέδρου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Georgy Petrov. 

Πληροφορίες: 22 889 718

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.