6903

Ένας ολοζώντανος χάρτης σου δείχνει τον δρόμο σε ό,τι αξίζει να γνωρίσεις στη Λεμεσό!

30/04/2019
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Η Λεμεσός κρύβει μέσα της τόση ποικιλία, ώστε να μπορεί να σε εκπλήσσει, όσο καιρό κι αν ζεις σε αυτή. Ακόμα κι αν είσαι από εκείνους τους ακούραστους εξερευνητές, που κάθε μέρα αναζητούν κάτι άγνωστο, τόσο η πόλη, όσο και η επαρχία της Λεμεσού θα συνεχίσουν να επιφυλάσσουν εκπλήξεις για σένα.

Όταν δημιουργήθηκε το All About Limassol (ο Επίσημος Οδηγός της πόλης και της επαρχίας) την άνοιξη του 2016, όλος αυτός ο πλούτος και η ομορφιά της Λεμεσού άρχισε να έρχεται στο προσκήνιο, αποδεικνύοντας πόσοι πολλοί ξεχωριστοί λόγοι υπάρχουν για να αγαπήσει κανείς αυτό τον τόπο. Από την ιστορία και τους ανθρώπους της, μέχρι τις παραλίες και τα βουνά της, αλλά και τους υπέροχους χώρους για φαγητό, εξόδους, ψώνια και διασκέδαση, δεν μπορεί να μη βρεις κάτι που θα σε κάνει να την λατρέψεις.

Από εδώ και πέρα, όλο αυτό το υλικό, όλη η πληροφορία και οι εικόνες που σου επιτρέπουν να γνωρίσεις την πιο όμορφη πλευρά της Λεμεσού, βρίσκονται πάνω σε έναν ολοζώντανο, διαδραστικό, ψηφιακό χάρτη, που σου επιτρέπει να εντοπίσεις εύκολα αυτά που σε ενδιαφέρουν περισσότερο σε κάθε περιοχή. Η Λεμεσός είναι η μοναδική πόλη στην Κύπρο μέχρι σήμερα με τον δικό της Επίσημο Οδηγό Πόλης, και καταφέρνει να καινοτομήσει για ακόμη μία φορά, παρουσιάζοντας τον πρώτο, σύγχρονο ψηφιακό χάρτη πόλης.

Ο χάρτης περιλαμβάνει σημεία ενδιαφέροντος που εμπίπτουν σε 18 διαφορετικές κατηγορίες (Φαγητό, Διασκέδαση, Νέες Αφίξεις, Μουσεία, Μνημεία, Πάρκα – Πεζόδρομοι, Εκκλησίες – Μοναστήρια, Χωριά, Μονοπάτια της Φύσης, Κατασκηνωτικοί – Εκδρομικοί Χώροι, Γεφύρια, Φαγητό – Ποτό, Εμπειρίες, Αρχιτεκτονική, Ιστορία της Λεμεσού). Κάθε κατηγορία δηλώνεται στον χάρτη με διαφορετικό χρώμα, ώστε να είναι ευδιάκριτο το κάθε σημείο. Αν επιλέξεις να δεις κάποιο από αυτά, με ένα κλικ εμφανίζονται όλες οι βασικές πληροφορίες (τοποθεσία και στοιχεία επικοινωνίας), ενώ εύκολα μπορεί να μεταφερθεί κανείς στο σχετικό αφιέρωμα, με όλα όσα πρέπει να γνωρίζει κανείς για το κάθε σημείο.

Με ένα τέτοιο, σύγχρονο εργαλείο, είναι πιο ευκολότερο από ποτέ να γνωρίσεις τη Λεμεσό από άκρη σε άκρη. Κάνε κλικ εδώ για να αρχίσεις τις εξερευνήσεις!

swipe gallery