Το Milkbar στη Λεμεσό μαγειρεύει κυπριακές συνταγές της μαμάς!

28/09/2017
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Πόσες φορές δεν πεθύμησες τα μαγειρευτά της μαμάς ή της γιαγιάς ενώ ήσουν στο γραφείο, στη βόλτα, στα ψώνια ή στο τρέξιμο γενικά; Γιατί, ωραία και τα trendy πιάτα και τα sandwich και τα burgers, αλλά καμιά φορά θες κάτι που να μυρίζει σπιτάκι.

Στην καρδιά της Λεμεσού, ένα από τα πιο μοντέρνα καφέ της Λεωφόρου Μακαρίου αποφάσισε να απαντήσει στις… κυπριακές λιγούρες με παραδοσιακές και αγαπημένες γεύσεις, που όλοι τόσο πεθυμούν κάποια στιγμή. Πέρα από τα λαχταριστά πιάτα που βρίσκει σταθερά κανείς στο μενού του Milkbar, το πιάτο της ημέρας είναι η νέα πρόταση με κυπριακές συνταγές.

Έτσι, αν ξαφνικά πεθυμήσεις φασολάκια με κρέας, λουβιά και ανθούς γεμιστούς στο κέντρο της πόλης, δε θα χρειαστεί να ψάξεις και πολύ. Το καλύτερο είναι, βέβαια, ότι το πακέτο συμπληρώνει ο άνετος χώρος και η μοντέρνα αισθητική του Milkbar, όπως επίσης και η δυνατότητα να απολαύσεις εξαιρετικής ποιότητας καφέ, μετά το φαγητό, αλλά και λαχταριστά γλυκά.

Δες περισσότερες πληροφορίες για το Milkbar εδώ.

swipe gallery


19257