A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
evel limassol
Επίσημοι Συνεργάτες

Ένα «χωριό» με γιατρούς, διατροφολόγους και γυμναστές στη Λεμεσό σε καλεί να το επισκεφθείς!

Κανονικά θα έπρεπε να κλείσεις ραντεβού, να ανοίξεις το προτοφόλι και να βρεις το χρόνο και τον τρόπο για να επισκεφθείς κάποιον ειδικό, αν σε προβληματίζει κάτι σε σχέση με τη φυσική σου κατάσταση, τη διατροφή τη δική σου ή της οικογένειάς σου ή ακόμα και το αν η γυμναστική που κάνεις είναι όντως κατάλληλη για εσένα. Όμως, το Σάββατο 18 Μαρτίου, ο Μαραθώνιος Λεμεσού και η Πετρολίνα τα κάνουν όλα πιο απλά.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να κατεβείς στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού μεταξύ 12 μ.μ. — 4 μ.μ. και να γίνεις κοινωνός της ζωντάνιας, της ενέργειας και του ενθουσιασμού που θα επικρατεί στην πρώτη διοργάνωση του Energy Day στο Sponsor’s Village του Μαραθωνίου.  Εκεί θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με μια σειρά από δραστηριότητες, fitness, yoga, zumba, pilates, με την καθοδήγηση ειδικών, ενώ για τους μικρούς οργανώνονται παιδικά, αθλητικά παιχνίδια.

Την ίδια ώρα, οι ειδικοί γιατροί, διατροφολόγοι και γυμναστές που αποτελούν τον κορμό του Energy Day, θα παρέχουν δωρεάν συμβουλές για διατροφή, φυσικοθεραπεία, μετρήσεις βάρους και μάζας σώματος, εξετάσεις σφυγμού/πίεσης και ζάχαρου, τεστ σκολίωσης για παιδιά και μεγάλους, τεστ για διαβητικούς, πελματογράφο και πολλά ακόμα. Συμπληρώνοντας 1 μόνο ερωτηματολόγιο, θα μπορείς να πάρεις συμβουλές κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σου, ενώ θα σου πουν «χαρτί και καλαμάρι» όσα δεν ήξερες και όσα δε φανταζόσουν ότι μπορούσες να μάθεις.

Το Petrolina Energy Day είναι μια καινοτομία που εισάγεται στον εδραιωμένο, πλέον, θεσμό του Μαραθωνίου στη Λεμεσό και αποτελεί μαζί με το δρόμο Petrolina 10km Energy Race και την ομάδα της Petrolina στον εταιρικό δρόμο Primetel, τη συμβολή της εταιρείας στη διοργάνωση. Η Γεωργία Λευκαρίτη, Διοικητικός Σύμβουλος της Petrolina, τόνισε ότι για την εταιρεία είναι τιμή να αποτελεί πηγή ενέργειας στη διαδρομή προς την καταξίωση και την προβολή του τόπου διεθνώς μέσα από τέτοιες δράσεις. 


Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;