Ένα εντυπωσιακό και παιχνιδιάρικο cocktail σε σακούλι σε περιμένει στη Λεμεσό!

26/06/2017
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις ξεχωριστές επιλογές που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Έχει προκαλέσει φρενίτιδα στα social media, αγαπήθηκε σε όλες τις γωνιές του κόσμου και τώρα γίνεται κομμάτι των γευστικών απολαύσεων που προσφέρει η Λεμεσός. Το ιδιαίτερο αυτό cocktail σε πλαστική σακούλα, δεν είναι μόνο γευστικό και δροσιστικό, αλλά προσφέρεται σε μια από τις πιο εντυπωσιακές τοποθεσίες της πόλης.

Κατεβαίνοντας για βόλτα στο μόλο ή στο Παλιό Λιμάνι, λοιπόν, ξέρεις ότι στο Gin Fish μπορείς να ζητήσεις το Tijuana Blaze, ένα απόλυτα καλοκαιρινό ποτό, τόσο από πλευράς γεύσης, όσο και από πλευράς εμφάνισης. Το σακουλάκι είναι μια καλή αφορμή για να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό, αλλά ο λόγος για να το αγαπήσεις θα είναι τα αρώματά του.

Με βάση την τεκίλα Casamigos, η ταυτότητα του ποτού είναι ταυτόχρονα γλυκιά και πικάντικη. Με χυμό μάνγκο, λεμονάδα Franklin and Sons, σιρόπι αγαύης και μια πιπεράτη ιδέα από chili, το σακουλάκι φιλοξενεί γουλιές γεμάτες εκπλήξεις και εκρήξεις. Πλάι στα πλούσια αρώματα της αυθεντικής, μεξικάνικης τεκίλα, το ποτό αυτό είναι ό,τι χρειάζεσαι για να νιώθεις πάντα καλοκαίρι, ειδικά με τη θέα του απέραντου γαλάζιου και της ακτής της Λεμεσού.

swipe gallery
11351