1575

Ένα club της Λεμεσού καθιερώθηκε στη λίστα με τα κορυφαία διεθνώς, από Βερολίνο μέχρι Ίμπιζα!

28/03/2019
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Έχει αποκτήσει χιλιάδες φανατικούς ακόλουθους σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι καταφθάνουν τα καλοκαίρια στη Λεμεσό μόνο και μόνο για να το επισκεφθούν. Η αγάπη του κόσμου αυτού για το Guaba Beach Bar επιβεβαιώνεται εδώ και χρόνια ξανά και ξανά, αφού ο χώρος αυτός ψηφίζεται από το κοινό ως ένα από τα καλύτερα clubs σε όλο τον κόσμο. Έτσι, για το 2019 βρέθηκε στη θέση 18, στη λίστα top 20 του Dj Mag.

Το 2015 βρέθηκε στη θέση 29 της λίστας του εν λόγω περιοδικού και από τότε συνέχισε να ανεβαίνει, μένοντας στα 20 καλύτερα από το 2017. Έτσι, φιγουράρει ως μία από τις κορυφαίες επιλογές διασκέδασης, ανάμεσα σε μεγάλα clubs από τις ΗΠΑ, την Αγγλία, τη Γερμανία και την Ίμπιζα.

Το Guaba ξεκίνησε την πορεία του το 2006, ως μια μικρή, παραθαλάσσια καλύβα στην περιοχή του Αγίου Τύχωνα, για να εξελιχθεί 13 χρόνια μετά σε έναν χώρο με χωρητικότητα 3.000 ατόμων, που γεμίζει κόσμο 7 ημέρες την εβδομάδα, από νωρίς το πρωί μέχρι μετά τα μεσάνυχτα. Σε ένα χώρο γεμάτο πολύχρωμα γκράφιτι και διακόσμηση που παραπέμπει σε τροπική ζούγκλα, οι χιλιάδες θιασώτες του Beach Bar έχουν βρει έναν προορισμό διασκέδασης ένα χώρο όπου νιώθουν σαν στο σπίτι τους, ενώ έχουν την ευκαιρία να χορέψουν κάθε χρόνο στους ρυθμούς από κορυφαίους μουσικούς παραγωγούς από όλο τον κόσμο.

Σχετικα