A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
evel limassol
Επίσημοι Συνεργάτες

Ένα βίντεο γεμάτο από τη μαγεία του φθινοπώρου, σε κάνει να ερωτευτείς (ξανά) τη Λεμεσό!

Όσο περισσότερο τη ζεις τη Λεμεσό, τόσο περισσότερο συνειδητοποιείς τη μαγεία της, κάθε εποχή του χρόνου. Όταν, λοιπόν, δημιουργείς το υλικό μέσα από το οποίο προβάλλεται ολόκληρη η πόλη και η επαρχία της Λεμεσού, έχεις την ευκαιρία κάθε στιγμή και κάθε εποχή να ανακαλύπτεις την ομορφιά που συχνά προσπερνάμε στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας.

Το βίντεο ‘A taste of Autumn’ που παρουσιάστηκε από το All About Limassol (την Επίσημη Πηγή Προβολής της Λεμεσού), είναι αποτέλεσμα αμέτρητων ωρών περιηγήσεων, εξερευνήσεων, φωτογραφίσεων και κινηματογραφήσεων σε μερικά από τα ομορφότερα σημεία της πόλης και της επαρχίας αυτή την εποχή. Μια μεγάλη ομάδα επαγγελματιών (φωτογράφων, κινηματογραφιστών και δημοσιογράφων) αφοσιώθηκε στο να εντοπίσει και να καταγράψει εκείνες τις γωνιές της Λεμεσού που προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες, για να δημιουργήσει κανείς απίθανες αναμνήσεις το φθινόπωρο.

Χρειάστηκαν μήνες εξορμήσεων και δουλειάς για να αποτυπωθούν όπως πρέπει οι εικόνες από βουνό και θάλασσα, αλλά η ανταπόκριση από δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους (63.000+ προβολές, 1.500+ likes και 300+ shares μόνο στο Facebook) αποδεικνύει ότι η μεγάλη αυτή προσπάθεια άξιζε. Γιατί, τελικά, το βίντεο αυτό (ένα από τα πολλά που έχουν δημιουργηθεί μέχρι τώρα, για να προβάλουν όσα μπορούν να σε κάνουν να ερωτευτείς τη Λεμεσό) είναι πια ένας επιπλέον λόγος για να εκτιμήσει και να θέλει να γνωρίσει πραγματικά κανείς την πόλη μας το φθινόπωρο.

Όσο για το πως δημιουργήθηκε όλο αυτό το υλικό, μπορείς να πάρεις μια ιδέα από τα στιγμιότυπα από τις εξορμήσεις της Ομάδας του All About Limassol, που ακολουθούν πιο κάτω.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.