A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:

Έκθεση στη Λεμεσό σε βοηθά να διαλέξεις την ομάδα του Καρναβαλιού που σου ταιριάζει!

Η πόλη έχει μπει την τελική ευθεία των προετοιμασιών για το καρναβάλι Λεμεσού και οι ευκαιρίες για να μπεις κι εσύ στο κλίμα είναι πολλές. Ένας σημαντικός σταθμός είναι η πολυήμερη έκθεση με τις στολές των ομάδων που διοργανώνεται στην πόλη από τις 29 Ιανουαρίου μέχρι και τις 15 Φεβρουαρίου.

Για 3 ολόκληρες Κυριακές ο πολυχώρος ΡΟΔΙ στη Λεμεσό θα φιλοξενεί τις στολές από δεκάδες ομάδες, οι οποίες θα συμμετέχουν στο φετινό καρναβάλι. Περίπου 30-40 ομάδες θα εκθέτουν για περισσότερες από 2 εβδομάδες τις στολές που αντιστοιχούν σε άντρες, γυναίκες και παιδιά, σύμφωνα με την επιλογή του θέματός τους. Όσοι βρεθούν στην έκθεση θα έχουν την ευκαιρία να δουν δείγματα από τις στολές σε κούκλες και να κλείσουν ένα ραντεβού για να δοκιμάσουν αυτές που προτιμούν.

Τις 3 Κυριακές που περιλαμβάνονται στο διάστημα που η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή, δηλαδή στις 29/1 και στις 5+12/2, στο χώρο θα πραγματοποιηθούν επιδείξεις με τις στολές μέσα σε ένα γιορτινό κλίμα. Αυτές οι καρναβαλίστικες Κυριακές θα μετατραπούν σε ένα πάρτι «προθέρμανσης» για τη μεγάλη γιορτή, με μουσική και χορό, κληρώσεις και δώρα.

Την έκθεση διοργανώνει ο πολυχώρος ΡΟΔΙ με τη στήριξη του Συνδέσμου «Φίλοι Λεμεσιανού Καρναβαλιού». Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή καθημερινά 29/1-15/2, 3-8 μ.μ. και η είσοδος θα είναι δωρεάν.

Πληροφορίες: 25 252 577


Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;