Εκθέσεις

Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017

Spectus: Έκθεση Κρασιού @ Four Seasons


Γιορτάζοντας τα 20 χρόνια λειτουργίας της, η εταιρεία SPECTUS, διοργανώνει μια φανταστική έκθεση κρασιού, με εξαιρετικές οινικές δραστηριότητες, που θα ενθουσιάσουν τους λάτρεις του είδους. 

Στην έκθεση θα παρουσιάζονται περισσότερα από 200 κρασιά και οινοπνευματώδη ποτά, έτοιμα για γευσιγνωσία, ενώ περισσότεροι από 30 οινοποιοί και αποσταγματοποιοί παγκοσμίου φήμης θα βρίσκονται στο χώρο για να μοιραστούν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους.

Όσοι το επιθυμούν μπορούν να συμμετάσχουν στα εξειδικευμένα σεμινάρια master-classes, που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της έκθεσης από κορυφαίους μετρ του οίνου, λαμβάνοντας πιστοποιητικό επιτυχίας με την ολοκλήρωση τους. 

Όλα τα έσοδα από τις δραστηριότητες θα δοθούν στο ίδρυμα «Ταμείο Ημέρας Αγάπης Παιδιού».

Μάθε περισσότερα για το χώρο διεξαγωγής της έκθεσης, Four Seasons, εδώ.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.