Άλλα

Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

Εξαγωγές: Η εναλλακτική λύση για Κυπριακές επιχειρήσεις @ ΕΒΕΛ


Το World Trade Center Cyprus σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λεμεσού διοργανώνουν σεμινάριο με θέμα «Εξαγωγές: Η εναλλακτική λύση για Κυπριακές επιχειρήσεις». Εισηγητές του σεμιναρίου θα είναι οι Θωμάς Βασσάρας και Πάμπης Φιλαδαρλής.

Θέλεις να εξάγεις, αλλά δεν ξέρεις από πού θα αρχίσεις; Το σεμινάριο αυτό είναι μια ολοκληρωμένη και πρακτική προσέγγιση για το θέμα της εξαγωγικής ανάπτυξης των Κυπριακών επιχειρήσεων είτε αυτές θέλουν να πουλήσουν προϊόντα, είτε υπηρεσίες στο εξωτερικό.

Το σεμινάριο αποτελεί εισαγωγή στον κόσμο του διεθνούς εμπορίου και θα αποκαλύπτει τα μυστικά, τα εργαλεία και την συστηματική προσέγγιση της επιχειρηματικής επιτυχίας σε ένα παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.