A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGS


Υπό την αιγίδα:
evel limassol
Επίσημοι Συνεργάτες

Dolce Club: Ένας λαμπερός χώρος, όπου ξεφαντώνει τα καλοκαίρια η Λεμεσός!

* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις ξεχωριστές επιλογές που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Ένας από τους χώρους που έχουν ταυτιστεί με τη νυχτερινή διασκέδαση των καλοκαιριών της Λεμεσού, καταφέρνει για μία περίπου δεκαετία να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου. Το καλοκαιρινό club με τον εντυπωσιακό φωτισμό και τις εμφανίσεις σπουδαίων ονομάτων της ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής, σαφώς αποτελεί λόγο για να περιμένει κανείς το καλοκαίρι στην πόλη.

Έχοντας επιλέξει μια τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα, που συνορεύει με την αρχαία πόλη της Αμαθούντας, ανατολικά της Λεμεσού, το Dolce Club ζωντανεύει με ένα ξεχωριστό τρόπο τις νύχτες του καλοκαιριού. Οι μεγάλοι, αστραφτεροί πολυέλαιοι πάνω από τους καναπέδες του, τα μεγάλα μπαρ και η σκηνή που φιλοξενεί τακτικά φαντασμαγορικά show, είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που το επιλέγουν φανατικά, τόσο οι κάτοικοι Λεμεσού, όσο και εκείνοι που την επιλέγουν για διακοπές.

Από Παρασκευή έως Κυριακή, το Dolce Club δίνει ένα σταθερό ραντεβού με τον κόσμο της πόλης, με εκατοντάδες άτομα να διασκεδάζουν στους ρυθμούς μεγάλων επιτυχιών της ξένης και ελληνικής μουσικής. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, το club επιφυλάσσει ενδιαφέρουσες εκπλήξεις για όσους το επιλέξουν για χορό και διασκέδαση τα βράδια του καλοκαιριού.

Διεύθυνση: Λεωφόρος Αμαθούντος 138
Τηλέφωνο: 25 314 900Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.


11306