Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Σάββατο, 14 Απριλίου 2018

Δοκιμή κρασιών @ Παλιό Λιμάνι


Από το απόγευμα μέχρι και αργά το βράδυ του Σαββάτου, το κλίμα δίπλα στη θάλασσα της Λεμεσού γίνεται μεθυστικό, γεμάτο αρώματα και γεύσεις, προκαλώντας όλο τον κόσμο να συμμετάσχει σε μια μεγάλη γιορτή.

Μια μεγάλη, οινική εκδήλωση με τίτλο «Οίνος Άρωμα Κύπρου» για το κοινό της ευρύτερης περιοχής Λεμεσού, στο πλαίσιο του 11ου Κυπριακού Διαγωνισμού Οίνου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει όλα τα κρασιά που συμμετέχουν στον διαγωνισμό για το 2018, μεταξύ των οποίων θα κριθούν τα καλύτερα, που θα βραβευθούν στις 5/5, στη Δημοτική Αγορά της Λεμεσού.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.