Αθλητικές Εκδηλώσεις / Εκδρομές

Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2018

Διεθνής Ρεγγάτα Κανό Καγιάκ @ Γερμασόγεια


Η 14η Διεθνής Ρεγγάτα Κανό Καγιάκ – ΟΠΑΠ Κύπρου 2018 φιλοξενείται στην ακτή μπροστά από τους Ναυτικούς Ομίλους Αμμοχώστου και Λεμεσού.

Η τελετή λήξης με τις απονομές βραβείων θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα, μετά τη λήξη των αγώνων, στο Πολιτιστικό Κέντρο Γερμασόγειας (δίπλα από την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής).

Η 14η Διεθνής Ρεγγάτα Κύπρου διοργανώνεται από την Κυπριακή Ομοσπονδία Κανό με συνδιοργανωτές τον Δήμο Γερμασόγειας και τον Ναυτικό Όμιλο Χανιών, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, κ. Κλεάνθη Γεωργιάδη.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.