Άλλα

Σάββατο, 08 Απριλίου 2017

Διαγωνισμός διακόσμησης τούρτας @ Δημοτική Αγορά


Για δεύτερη συνεχή χρονιά, στα πλαίσια της πολιτιστικής του δράσης, ο μη κυβερνητικός οργανισμός KEY - Innovation in Culture, Education and Youth μαζί με τον Eurotoques-Cyprus national culinary team διοργανώνουν τον ετήσιο διαγωνισμό ζαχαροπλαστικής "2nd Cyprus Cake Decorating Competition" με θεματική τη γυναίκα και με τίτλο "Sweet Women".

Η βασική ιδέα της όλης εκδήλωσης παρέχει την ευκαιρία σε κάθε λάτρη της ζαχαροπλαστικής, επαγγελματία ή ερασιτέχνη, να επιδείξει το ταλέντο και τη δημιουργικότητα του στη διακόσμηση ενός cake διεκδικώντας πλούσια δώρα.

O Choice Fm 104.3 θα είναι εκεί να μας προσφέρει ένα 3ωρο ψυχαγωγικό μουσικό πρόγραμμα. 
Είσοδος ελεύθερη για το κοινό.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.