Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Κυριακή, 01 Αυγούστου 2021

Δε θα τα βάψουμε μαύρα. Θα τα βάψουμε πολύχρωμα! @ Αρακαπάς


Μετά την τεράστια πυρκαγιά που άφησε πίσω της μαυρίλα και καταστροφή, δεκάδες εθελοντές και καλλιτέχνες, με πρωτοβουλία της νεολαίας του Αρακαπά, ενώνουν δυνάμεις για ζωντανέψουν και πάλι το χωριό.

Θέλοντας να δείξουν ότι η δημιουργία και η αγάπη για τη φύση είναι πιο δυνατές από την εγκληματική απερισκεψία κάποιων, σήκωσαν τα μανίκια τους για να διοργανώσουν μία ημέρα που θα σβήσει κάποια από τα σημάδια της φωτιάς. Σκοπός της προσπάθειας είναι και να σκορπίσει αισιοδοξία, αλλά και να υπενθυμίσει πόσο σημαντικό είναι να προστατεύουμε κάτι που τόσο δύσκολα αποκαθίσταται.

Την 1η Αυγούστου, 65 καλλιτέχνες θα έχουν ετοιμάσει έργα που θα κοσμήσουν τους τοίχους του χωριού με εικόνες της φύσης, ενώ θα ζωγραφιστούν και πήλινες γλάστρες που θα τοποθετηθούν σε όλο το χωριό. Τα έργα θα ολοκληρωθούν με τη βοήθεια εθελοντών. Πέρα από τις εικόνες με στοιχεία της φύσης, θα δημιουργηθεί και μία μεγάλη τοιχογραφία αφιερωμένη στους πυροσβέστες και εθελοντές που δούλεψαν για την κατάσβεση της φωτιάς.

Οι εθελοντές είναι ευπρόσδεκτοι να δηλώσουν συμμετοχή στο Facebook event.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.