A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
evel limassol
Επίσημοι Συνεργάτες

Cyprus Land: Εκεί όπου ζωντανεύουν οι ιππότες και οι βασιλιάδες

* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις ξεχωριστές επιλογές που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Στη Γερμασόγεια, κοντά στην τουριστική περιοχή της Λεμεσού, ένας μοναδικός στο είδος του χώρος προσκαλεί τους επισκέπτες του να ανακαλύψουν τη μεσαιωνική περίοδο του νησιού μέσα από τους θησαυρούς ενός θεματικού πάρκου. Το θεματικό πάρκο άνοιξε επίσημα στις 15 Ιουνίου του 2016.

Με στεγασμένο χώρο 800 m2, το πάρκο Cyprus Land μαζί με το χώρο στάθμευσης καλύπτει συνολικά 5000 m2 στα οποία οι επισκέπτες μπορούν να απασχοληθούν με διάφορες δραστηριότητες, ξεναγήσεις και ψώνια αναμνηστικών ειδών. Η έκθεση καλύπτει μια ιστορική περίοδο από το 11ο έως τον 16ο αιώνα.

Το πάρκο προσφέρει ένα 3D μοντέλο του νησιού, ξενάγηση με οδηγό ήχου, αγώνες ιπποτών, τοξοβολία, εργαστήρια κεραμικής και γυαλιού. Από τον Απρίλιο του 2017 μπορεί κανείς επίσης να απολαύσει μόνιμη οθόνη για προβολές επαυξημένης πραγματικότητας, θάλαμο φωτογραφίας επαυξημένης πραγματικότητας, mobileAR με 3D χαρακτήρες και εικόνες, δωμάτια αναζήτησης, διαδραστικά παιχνίδια, μεσαιωνική παιδική χαρά, καθώς και προγράμματα δραστηριοτήτων για τα παιδιά μετά το σχολείο.

Το πάρκο είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και φιλόξενο για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Διεύθυνση:
Ανδοκίδου 12, 4046 Λερμασόγεια, Λεμεσός
www.cyprusland.com.cy
Facebook: Cyprus Land, Limassol

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.