Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Cyprus Film Days @ Θέατρο Ριάλτο


Το 15ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογραφικές Μέρες — Κύπρος 2017 ανοίγει τις πόρτες του για το κοινό. Η μεγαλύτερη διεθνής διοργάνωση στην Κύπρο αφιερωμένη στην ταινία μυθοπλασίας μεγάλου μήκους επιφυλάσσει για ακόμα μια χρονιά αριστουργήματα της μεγάλης οθόνης για όλους τους σινεφίλ.

Το Φεστιβάλ περιλαμβάνει ταινίες που έχουν διακριθεί σε σημαντικά φεστιβάλ ανά το παγκόσμιο (πρόγραμμα «Viewfinder»), καθώς και Διεθνές Διαγωνιστικό Τμήμα «Glocal Images».

Ειδικά αφιερώματα, εργαστήρια και μουσικές εκδηλώσεις συνθέτουν το πρόγραμμά του. Παράλληλα, διοργανώνεται παιδικό Φεστιβάλ και εργαστήρια για παιδιά και νέους.

Εισιτήριο Ημέρας: €6
Κάρτα Φεστιβάλ (για όλες τις προβολές): €25 
Δωρεάν είσοδος: Μαθητές - Φοιτητές - Κάτοχοι Κάρτας ΑΜΕΑ

Υπότιτλοι: Όλες οι ταινίες θα προβάλλονται στους αυθεντικούς τους διαλόγους με ελληνικούς και αγγλικούς υπότιτλους.

Πληροφορίες: www.cyprusfilmdays.com | 77777745 | [email protected]

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.