Άλλα

Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2017

Σαμπάνια και μύδια @ Gin Fish


Η Πέμπτη έχει γεύση πολυτέλειας, θαλασσινά αρώματα και μεθυστικές φυσαλίδες. Αγναντεύοντας τη θέα από την αποβάθρα του Παλιού Λιμανιού, θα απολαύσεις ένα ξεχωριστό πακέτο με μύδια και σαμπάνια.

Εκλεκτά μύδια προσφέρονται για εσένα και την παρέα σου σε τιμή προσφοράς, σε συνδυασμό με σαμπάνια και αφρίζον κρασί, έτσι ώστε η απόλαυση αυτή να ταιριάζει σε όλες τις τσέπες.

Έχεις, λοιπόν, την ευκαιρία να ανακαλύψεις μια σπάνια νοστιμιά και να γευτείς τα καλύτερα που έχει να προσφέρει η ζωή, με την ασύγκριτη θέα της ακτής της Λεμεσού, του Παλιού Λιμανιού και της Μαρίνας Λεμεσού.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.