Αθλητικές Εκδηλώσεις / Εκδρομές

Παρασκευή, 04 Αυγούστου 2017

Beach Water Polo Tournament @ Παλιό Λιμάνι


Στον απόηχο της επιτυχίας της περσινής διοργάνωσης, το φετινό τουρνουά υδατοσφαίρισης επιφυλάσσει ακόμα μεγαλύτερες εκπλήξεις, εντυπωσιακό θέαμα και συγκινήσεις. 

Διεθνείς και κυπριακές ομάδες, μεταξύ των οποίων και η Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης, αγωνίζονται στο μεγαλύτερο τουρνουά υδατοσφαίρισης σε ανοιχτή θάλασσα παγκοσμίως. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να συμμετάσχουν στο τουρνουά με ομάδα φίλων τους με κόστος συμμετοχής €10.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακό αναμένεται να είναι το θέματα κατά το νυχτερινό αγώνα, κάτω από τους προβολείς και τα φώτα στην αποβάθρα του Παλιού Λιμανιού.

Η εκδήλωση εντάσσεται στα Λεμέσια 2017 και τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό για πάσχοντες με παθήσεις του θώρακα.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.