8366

Αυλή του Θεμιστοκλή: Ένα ταβερνάκι με 100% οικογενειακή ατμόσφαιρα και σπιτικό φαγητό!

04/08/2020
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Στα γραφικά στενά του Ομόδους βρίσκεται η Αυλή του Θεμιστοκλή, ένα από τα όμορφα ταβερνάκια του χωριού, που έχει ξεχωρίσει για το σπιτικό φαγητό και τη ζεστή φιλοξενία.

Η οικογενειακή αυτή ταβέρνα, που έστησε πριν 20+ χρόνια ένα νεαρό ζευγάρι, φρόντισε να αναδείξει γεύσεις και πιάτα που εμπνεύστηκαν οι ιδιοκτήτες από τις παραδόσεις που τους κληροδότησε ο παππούς Θεμιστοκλής. Σήμερα, τα παιδιά της οικογένειας μπήκαν με κέφι και μεράκι στη δουλειά, βοηθώντας στη ριζική ανανέωση του χώρου.

Το μενού περιλαμβάνει μεζεδάκια που ποικίλουν ανά εποχή. Τα σπιτικά κεφτεδάκια είναι από τα πιάτα που ενθουσιάζουν πάντα, ενώ το φαγητό συνοδεύεται ιδανικά με ντόπιο κρασί ή κουμανταρία. Αγαπημένο πιάτο είναι και οι σπιτικοί λουκουμάδες που συνήθως προσφέρονται ως επιδόρπιο.

Τηλέφωνο: 25 422649