2520

Αυλή του Θεμιστοκλή: Ένα ταβερνάκι με 100% οικογενειακή ατμόσφαιρα και σπιτικό φαγητό!

29/10/2019
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις ξεχωριστές επιλογές που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Το Όμοδος προσελκύει τους περισσότερους επισκέπτες του στην κεντρική πλατεία, όμως τα γραφικά δρομάκια του είναι εκείνα που πρέπει οπωσδήποτε να περιηγηθεί κανείς, όταν βρεθεί εκεί. Μέσα σε ένα από αυτά τα στενά βρίσκεται και ένα ταβερνάκι που σε υποδέχεται σε ένα πραγματικά οικογενειακό περιβάλλον.

Η αυλή του Θεμιστοκλή βρίσκεται ανάμεσα στα παραδοσιακά σπίτια του χωριού, προσφέροντας στους επισκέπτες παραδοσιακή κυπριακή κουζίνα και ζεστή φιλοξενία. Το μενού περιλαμβάνει μεζεδάκια που ποικίλουν ανά εποχή. Τα σπιτικά κεφτεδάκια είναι από τα πιάτα που ενθουσιάζουν πάντα, ενώ το φαγητό συνοδεύεται ιδανικά με ντόπιο κρασί ή κουμανταρία.

Το μεγάλο δέντρο που ξεπροβάλλει στη μέση της αυλής και απλώνει τα κλαδιά του πάνω από τα τραπέζια, είναι σήμα κατατεθέν της ταβέρνας, δημιουργώντας μια πολύ ευχάριστη εικόνα που θυμίζει χωριό. Πέρα από το δέντρο, τις εντυπώσεις κλέβουν και οι σπιτικοί λουκουμάδες που συνήθως προσφέρονται ως επιδόρπιο.

Τηλέφωνο: 25 422649Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.