A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:

Αυτοί οι 2 άντρες τρέχουν, συγκινούν και εμπνέουν ελπίδα και περηφάνεια από άκρη σε άκρη της Λεμεσού!

Στις 19 Μαρτίου αρκετοί είναι αυτοί που θα βρεθούν στην εκκίνηση του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ με σκοπό να απαλύνουν τον πόνο των συνανθρώπων τους, τόσο στην Κύπρο, όσο και στο εξωτερικό. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και οι Χρύσανθος Κανάρη και Χαράλαμπος Ιωάννου.

Έχοντας νιώσει οι ίδιοι τον πόνο και τη δυστυχία που μπορεί να φέρει μια αρρώστια, έχουν βάλει στοίχημα να συμβάλουν με τον τρόπο τους, ώστε να μειωθεί ο πόνος αυτός για άλλους. Τρέχοντας στον ημιμαραθώνιο και μαραθώνιο δρόμο αντίστοιχα, ο Χρύσανθος και ο Χαράλαμπος, στέλνουν το μήνυμα πως ο δικός τους αγώνας στο δρόμο είναι μηδαμινός σε σχέση με τον αγώνα που δίνουν καθημερινά χιλιάδες άνθρωποι, μεγάλοι ή ακόμα και παιδιά σε βρεφική ηλικία. Ζητούν, λοιπόν, να γίνουμε κομμάτι του αγώνα αυτού, όχι τρέχοντας απαραίτητα, αλλά δηλώνοντας το παρών με μια οικονομική εισφορά.

Στις 19 Μαρτίου, ο Χρύσανθος θα τρέξει στον ημιμαραθώνιο Λεμεσού (22 χιλιόμετρα) στηρίζοντας την Οργάνωση CCFA στην Αμερική, που ασχολείται με την έρευνα για τη θεραπεία της νόσου του Crohn και της ελκώδους κολίτιδας. Επίσης, μέσα από τον αγώνα του, θέλει να δείξει σε όλους τους ασθενείς ότι, ναι, μπορούν να ζήσουν μία φυσιολογική ζωή έχοντας αυτή την ασθένεια ή άλλες, όπως ο καρκίνος του παχέος εντέρου. Ο ίδιος, μόλις 1 χρόνο πριν, το Μάρτιο του 2016, υποβλήθηκε σε μια επώδυνη εγχείρηση αφαίρεσης του εντέρου του. Η ζωή του, όμως, δεν έπαψε να είναι γεμάτη ελπίδα και φως.

Ο Χαράλαμπος, δάσκαλος Ειδικής Εκπαίδευσης και πατέρας 2 παιδιών, έζησε τη χειρότερη αγωνία που μπορεί να βιώσει 1 γονιός: είδε τον μόλις 1 μηνός γιο του να παλεύει με τον καρκίνο, για μήνες πολλούς, όχι 1 αλλά 2 φορές. Η οικογένεια ευτύχησε να δει το μικρό νικητή απέναντι στην ασθένεια με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο μια Ευχή» να στέκεται δίπλα τους. Έτσι, αν και ο Χαράλαμπος άρχισε να τρέχει για να είναι ένας υγιής πατέρας, σήμερα τρέχει για να μπορούν να χαμογελούν τα παιδιά που παλεύουν με την αρρώστια και σε αυτό ζητά τη στήριξη όλων μας.

Μπορείτε να κάνετε εισφορές για τον αγώνα του Χρύσανθου εδώ.

Μπορείτε να κάνετε εισφορές για τον αγώνα του Χαράλαμπου εδώ:
1) IBAN: CY76 0070 5010 0000 0000 2027 7575 BIC: CCBKCY2N στο όνομα «Ιωάννου Χαράλαμπος» και με την αναφορά «Μαραθώνιος + Όνομα Καταθέτη».

2) IBAN: CY86 0070 3020 0000 0000 4025 9391 BIC: CCBKCY2N στο όνομα «Σύνδεσμος Γονέων Δημοτικού Σχολείου Καρμιώτισσας» και με την αναφορά «Μαραθώνιος + Όνομα Καταθέτη».

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;