Αθλητικές Εκδηλώσεις / Εκδρομές

Σάββατο, 20 Απριλίου 2019

Asgata ultra @ Ασγάτα


Ο πρώτος Υπερμαραθώνιος Αγώνας Δρόμου "Asgata Ultra" περιλαμβάνει αγώνα δρόμου συνολικής απόστασης 70 χλμ με 1300+ μέτρα θετικής υψομετρικής και αγώνα 16 χλμ με +275μ θετικής υψομετρικής.

Η εκκίνηση και τερματισμός θα είναι στην κεντρική πλατεία του χωριού Ασγατα στις 6:00 π.μ. για τα 70 χλμ και στις 15:30 μ.μ. για τα 16 χλμ.

Η εκδήλωση ανάμεσα στους στόχους της έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού στοχεύει να ενισχύσει οικονομικά το ολοήμερο περιφερειακό δημοτικό σχολείο Ασγάτας, προσφέροντας όλα τα έσοδα από τις εγγραφές τoυ αγωνα των 70χλμ για την σίτιση των μαθητών του σχολείου. 

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.