17650

Αρχοντικό «Στου Κυρ-Γιάννη» (Όμοδος)

28/11/2018
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις ξεχωριστές επιλογές που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Ένα εντυπωσιακό, πετρόκτιστο αρχοντικό, που έχει αναπαλαιωθεί διατηρώντας τον παραδοσιακό του χαρακτήρα, διαμορφώθηκε σε μια έπαυλη με σύγχρονες ανέσεις, κατάλληλη για να φιλοξενήσει οικογένειες ή μεγάλες παρέες που αγαπούν τις αποδράσεις στην ύπαιθρο της Λεμεσού.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο κατάλυμα, που βρίσκεται σε απόσταση λίγων λεπτών με τα πόδια από τη γραφική πλατεία του Ομόδους. Με θέα στις κατάφυτες πλαγιές που περιβάλλουν το όμορφο χωριό της Λεμεσού, το διώροφο αρχοντικό συνιστά ιδανική επιλογή για όσους ψάχνουν έναν χώρο για χαλάρωση κοντά στη φύση. Η μεγάλη αυλή, με γρασίδι, βεράντα, ψησταριά, αλλά και έναν μεγάλο, παραδοσιακό ξυλόφουρνο, είναι κατάλληλη και για παιχνίδι, αλλά και για φαγητό στον καθαρό αέρα.

Επιπλωμένο με ξύλινα έπιπλα σε ρουστίκ ύφος και με διακόσμηση που υιοθετεί πολλά στοιχεία από την τοπική, λαϊκή παράδοση (χαρακτηριστικό είναι το πελώριο πιθάρι που βρίσκεται στο σαλόνι), το αρχοντικό διαθέτει 4 υπνοδωμάτια (για 2 άτομα το καθένα), 2 μπάνια και τουαλέτες, αλλά και υπαίθριο Jacuzzi στο μπαλκόνι του ορόφου. Η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, το τζάκι και η θέρμανση / ψύξη του χώρου με σύγχρονα μέσα καθιστούν το κατάλυμα κατάλληλο για κάθε εποχή του χρόνου.

Διεύθυνση: Λίνου 15, Όμοδος
Τηλέφωνο: 7000 0100, 99 308 555
Email: [email protected] 
Ιστοσελίδα: Omodos Village Cottage
Facebook: Stou Kyr Yianni Agroktima
TripAdvisor: Stou Kir Yianni