20903

Αρχοντικό «Στου Κυρ-Γιάννη» (Όμοδος)

21/11/2020
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Ένα εντυπωσιακό, πετρόκτιστο αρχοντικό, που έχει ανακαινιστεί, διατηρώντας τον παραδοσιακό του χαρακτήρα, διαμορφώθηκε σε μια έπαυλη με σύγχρονες ανέσεις, κατάλληλη για να φιλοξενήσει οικογένειες ή μεγάλες παρέες στο χωριό.

Το κατάλυμα βρίσκεται σε μικρή απόσταση λίγων λεπτών από την πλατεία του Ομόδους, με θέα στις κατάφυτες πλαγιές. Η μεγάλη αυλή, με γρασίδι, βεράντα, ψησταριά και μεγάλο, παραδοσιακό ξυλόφουρνο, είναι κατάλληλη και για παιχνίδι, αλλά και για φαγητό στον καθαρό αέρα.

Επιπλωμένο με ξύλινα έπιπλα σε ρουστίκ ύφος και με διακόσμηση που υιοθετεί πολλά στοιχεία από τη λαϊκή παράδοση, το αρχοντικό διαθέτει 4 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια και τουαλέτες, αλλά και υπαίθριο Jacuzzi στο μπαλκόνι του ορόφου. Η εξοπλισμένη κουζίνα, το τζάκι και η θέρμανση / ψύξη του χώρου καθιστούν το κατάλυμα κατάλληλο για κάθε εποχή.

Σχετικα

Η ταβέρνα «Στου Κυρ Γιάννη», που απέχει λίγα μέτρα από το κατάλυμα, εξυπηρετεί τους επισκέπτες μεσημέρι και βράδυ.

Διεύθυνση: Λίνου 15, Όμοδος
Τηλέφωνο: 7000 0100
Email: [email protected] 
Ιστοσελίδα: Omodos Village Cottage