Εκθέσεις

Τρίτη, 05 Φεβουαρίου 2019

Artists are the New Athletes @ The Edit Gallery


Η The Edit Gallery είναι μια σύγχρονη γκαλερί έργων τέχνης που μέσα από την παρουσίαση ατομικών και ομαδικών εκθέσεων δίδει έμφαση στη σύγχρονη, καλλιτεχνική δημιουργία και στοχεύει στη δημιουργία ευκαιριών για τους νέους ανερχόμενους καλλιτέχνες, τη στήριξη των ευρύτερων δυνατοτήτων τους καθώς και στην εξελισσόμενη πρακτική των καθιερωμένων καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο.

Μέσω της πρώτης της έκθεσης “Artists are the new Athletes” θέλει να τονίσει, ότι οι καλλιτέχνες για να επιτύχουν δεν χρειάζονται μόνο τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες αλλά και ορισμένα ποιοτικά στοιχεία που συνδέονται άμεσα με τον χαρακτήρα των αθλητών, όπως η θέληση, η πειθαρχία αλλά και η αφοσίωση.

Τρίτη – Παρασκευή, 11:00 π.μ - 7:00 μ.μ
Σάββατο, 10:00 π.μ – 2:00 μ.μ

Πληροφορίες: 25 251710

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.