Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Σάββατο, 08 Ιουνίου 2019

Ανθεστήρια 2019 @ Ποταμός Γερμασόγειας


Τα Ανθεστήρια του Δήμου Γερμασόγειας εξελίσσονται σε ένα πολύχρωμο φεστιβάλ συνάντησης λαών και πολιτισμών, που πραγματοποείται για 2 βραδιές, με πολλή μουσική και διασκέδαση.

Το Σάββατο στη σκηνή θα ανεβεί η Άντρη Καραντώνη με το συγκρότημα που θα τη συνοδεύσει σε παραδοσιακές μελωδίες, ενώ την Κυριακή, η βραδιά είναι αφιερωμένη σε μελωδίες που αφηγούνται ιστορίες του νερού, της βροχής και των ποταμιών, από τη Ρίτα Αντωνοπούλου και τον Μανόλη Ανδρουλιδάκη.

Κατά τη διάρκεια του διημέρου θα λειτουργήσει στον χώρο έκθεση φυτών και λουλουδιών, όπως επίσης και περίπτερα αγγειοπλαστικής, καλαθοπλεκτικής και παραδοσιακών επαγγελμάτων.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.