A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:

Ανοιξιάτικη αποθέωση τα Ανθεστήρια 2017 – Μαγική η συναυλία με το Μιχάλη Χατζηγιάννη!

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η φετινή διοργάνωση των Ανθεστηρίων. Συμπληρώνοντας 20 χρόνια στο Δήμο Γερμασόγειας, ο ανοιξιάτικος αυτός θεσμός κατάφερε να προσελκύσει ακόμα περισσότερο κόσμο, που γέμισε με παλμό και ζωντάνια τον Ποταμό Γερμασόγειας και τον παραλιακό δρόμο, τόσο το Σάββατο 13/5, όσο και την Κυριακή14/5.

Περισσότεροι από 5,000 παρευρισκόμενοι χάρηκαν την υπέροχη συναυλία με το Μιχάλη Χατζηγιάννη και τη Χορωδία του Δήμου την ημέρα των εγκαινίων. Ο κόσμος γέμισε από άκρη σε άκρη το χώρο και η γλυκιά βραδιά κατακλύστηκε από μελωδίες, ενώ νωρίτερα, η έκθεση με λουλούδια, παραδοσιακά προϊόντα και επαγγέλματα επέτρεψε στον κόσμο να απολαύσει χρώματα, αρώματα και τέχνες.

Η πολύχρωμη αυτή γιορτή, με τη συμμετοχή πολλών διαφορετικών εθνικοτήτων έχει εξελιχθεί σε σύμβολο πολυπολιτισμικότητας και αγκαλιάζεται από όλο και περισσότερους συμμετέχοντες από όλη τη Λεμεσό. Δίνοντας έμφαση στην ακόμα καλύτερη οργάνωση, αλλά και σε εμπλουτισμό των εκδηλώσεων με ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία κατά τη διάρκεια του διημέρου, o Δήμος ετοιμάζεται για ακόμα περισσότερες εκπλήξεις τα επόμενα χρόνια.

3079