Εκθέσεις

Σάββατο, 01 Απριλίου 2017

Αλληγορίες @ Beat Παζάρ


Η έκθεση του Άριστου Χριστοφόρου, Allegories, παρουσιάζει επιλεγμένα έργα από σειρές που έχουν ολοκληρωθεί, αλλά και από αυτές που βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη από το 2009 μέχρι και σήμερα.

Έστω και αν διαφέρουν θεματικά, προβάλλοντας τις πέντε διαφορετικές ενότητες ως μια ενιαία οντότητα επιτρέπει στο θεατή να γνωρίσει την εικαστική δουλειά του Χριστοφόρου μέσω μιας συνεκτικής αφήγησης.

Παρουσιάζεται έτσι η οργανική, αβίαστη εξέλιξη του από τη μια εικαστική φάση στην άλλη, μέσα στο χρόνο. Μέσω αυτής της διαδικασίας μπορεί και ο ίδιος να βιώσει το έργο του σαν σύνολο, και να μεταβεί με αυτό το τρόπο στο επόμενο στάδιο της καριέρας του. 

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα - Κυριακή, 11:00 - 14:00 / 17:00 - 21:00

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.