596

All About Limassol (Official): Ο πρώτος Επίσημος Οδηγός Πόλης στην Κύπρο γιόρτασε 7 χρόνια!

28/11/2022
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Την επιτυχή πορεία των 7 χρόνων από την επίσημη έναρξή του γιόρτασε το All About Limassol (Official), ο Επίσημος Οδηγός Πόλης της Λεμεσού, με εκδήλωση κατά την οποία τίμησε τους μεγάλους υποστηρικτές του, που κατέστησαν δυνατή την υλοποίηση ενός καινοτόμου οράματος για την πόλη και την ύπαιθρο της Λεμεσού.

Πρόκειται για τον πρώτο Επίσημο Οδηγό Πόλης που δημιουργείται στην Κύπρο, ο οποίος λειτούργησε υπό την αιγίδα του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λεμεσού (ΕΒΕΛ), με σκοπό την οργανωμένη και ολοκληρωμένη προβολή της πόλης. Είναι ένα μοναδικό project, που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα official guides των μεγαλύτερων μητροπόλεων του κόσμου και η Λεμεσός μπορεί να περηφανεύεται για ακόμη ένα σπουδαίο επίτευγμά της.

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022 στο ξενοδοχείο St Raphael Resort, παρουσιάστηκε το πως η Λεμεσός, αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογικής εξέλιξης, έχει δημιουργήσει τα διαδικτυακά εργαλεία για την ουσιαστική προβολή όλων των πλεονεκτημάτων της, που την καθιστούν ιδανικό προορισμό για Διαμονή, Διασκέδαση και Επενδύσεις.

Εκπρόσωποι των Δήμων, του ΤΕΠΑΚ, μέλη του ΕΒΕΛ και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, καθώς και άνθρωποι κάθε ηλικίας και ιδιότητας παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, όπου παρουσιάστηκαν οι στόχοι για την επόμενη μέρα. Όλοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την ουσιαστική προβολή της Λεμεσού, όσο και τη μεγάλη επιθυμία να στηρίξουν και να αναπτύξουν ακόμη περισσότερο το συγκεκριμένο project, αφού αποδεδειγμένα και με νούμερα προσφέρει πολλά στην πόλη.

swipe gallery

- Εκ μέρους της Island Oil, την τιμητική διάκριση παρέλαβε ο Ιδιοκτήτης και CEO κ. Χρυσόστομος Παπαβασιλείου.
- Εκ μέρους της RCB Bank, την τιμητική διάκριση παρέλαβε ο Deputy CEO κ. Dmitry Chudakov.
- Εκ μέρους του Heritage Private School, την τιμητική διάκριση παρέλαβε ο Διευθυντής κ. Στέφανος Κουρής.

Τιμήθηκαν οι μεγάλοι υποστηριχτές

Παράλληλα, τιμήθηκαν οι μεγάλοι υποστηρικτές του project, οι εταιρείες Island Oil, RCB Bank και Heritage Private School, ως Πρεσβευτές της Λεμεσού, αφού με την ουσιαστική και μακροχρόνια στήριξή τους, κατέστησαν την προσπάθεια για προβολή της Λεμεσού δυνατή και επιτυχή. Παραλαμβάνοντας τις τιμητικές πλακέτες με εντυπωσιακές εικόνες της πόλης, οι εκπρόσωποι των εταιρειών υπογράμμισαν το σημαντικό έργο που επιτελείται, τονίζοντας για ακόμη μία φορά την επιθυμία τους για περαιτέρω στήριξη του συγκεκριμένου project, αλλά και του τόπου μας γενικότερα.

Τις τιμητικές πλακέτες παρέδωσαν ο Πρόεδρος του ΕΒΕΛ Αντρέας Τσουλόφτας και ο Αντιπρόερδος Τουρισμού του ΚΕΒΕ Κώστας Γαλαταριώτης, ο οποίος ήταν και πρωτοστάτης για τη δημιουργία αυτού του σπουδαίου έργου για τη Λεμεσό το 2016, περίοδος που θήτευε ως Πρόεδρος του ΕΒΕΛ.

Ευχαριστίες εκφράστηκαν και προς άλλες εταιρείες και οργανισμούς, που στηρίζουν μακροχρόνια το project, όπως ο Δήμος Γερμασόγειας, ο Δήμος Λεμεσού, το ΤΕΠΑΚ, ο Όμιλος Λανίτη, η Μαρίνα Λεμεσού, ο ΟΠΑΠ, το Τσιμεντοποιείο Βασιλικού κ.α. 

Η μοναδική πόλη στην Κύπρο που υλοποίησε τέτοιο project

Για πρώτη φορά στην Κύπρο, αλλά και για πρώτη φορά στην ιστορία της Λεμεσού, έχουν δημιουργηθεί τα εργαλεία παραγωγής ποιοτικού υλικού, μέσα από το οποίο αναδεικνύονται ένα προς ένα όλα τα πλεονεκτήματα της πόλης και των 104 χωριών της. Αξιοθέατα, Ιστορία, Παραδόσεις, Εκκλησίες – Μοναστήρια, Πάρκα – Πεζόδρομοι, Μονοπάτια της Φύσης, Καταρράχτες, Εκδρομικοί Χώροι, Δραστηριότητες, Παραλίες, Διαμονή, Εκδηλώσεις, Φαγητό, Διασκέδαση, Αναψυχή είναι μόνο μερικά από όσα για πρώτη φορά αναδεικνύονται, μέσω του μοναδικού αυτού project.

Κατά την παρουσίαση, τονίστηκε το πως χιλιάδες άνθρωποι (ντόπιοι και επισκέπτες), μαζί με μία μεγάλη ομάδα επαγγελματιών, όλοι μαζί με πολύ κέφι, μεράκι, αφοσίωση και αγάπη για την πόλη, κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα πλούσιο υλικό, από φωτογραφίες και βίντεο υψηλής ποιότητας, μέχρι αφιερώματα με αναλυτικές πληροφορίες για το καθετί, όλα σε ελληνικά και αγγλικά.

Πέραν των 8 εκατομμυρίων ανθρώπων έχουν έρθει σε επαφή με το ποικιλόμορφο προϊόν της Λεμεσού

Μέσα στα λίγα χρόνια που πέρασαν, το μοναδικό αυτό Project κατάφερε, όχι μόνο να αποδείξει τη μεγάλη συνεισφορά του στην πόλη, αλλά και να αγκαλιαστεί από εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου, ντόπιους και επισκέπτες. Συνολικά, αυτά τα 7 χρόνια λειτουργίας, το Portal ξεπέρασε τα 4 εκατομμύρια Unique Users, δηλαδή πέραν των 8 εκατομμυρίων ανθρώπων έχουν έρθει σε επαφή με το ποικιλόμορφο προϊόν της Λεμεσού, γνωρίζοντας τα ξεχωριστά πλεονεκτήματα και τις υπέροχες εμπειρίες που προσφέρει.

Οι επισκέπτες βρίσκουν τον τρόπο να γνωρίσουν τη Λεμεσό και να εμπλουτίσουν τις εμπειρίες τους σε αυτή, ενώ οι μόνιμοι κάτοικοι εκπλήσσονται καθώς ανακαλύπτουν την πόλη τους από την αρχή, μέσα από το υλικό του All About Limassol (Official).

Σχετικα

swipe gallery