A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGS


Υπό την αιγίδα:
evel limassol
Επίσημοι Συνεργάτες

About Us

Το All About Limassol είναι ο Επίσημος Οδηγός Πόλης της Λεμεσού και αποτελεί μία πρωτοβουλία του ΕΒΕΛ (Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λεμεσού), για σωστή προώθηση και προβολή της πόλης και επαρχίας Λεμεσού. Το στηρίζουν επίσημα όλοι οι φορείς και οργανισμοί της πόλης, όπως Δήμοι, Αρχή Λιμένων, ΤΕΠΑΚ κ.α.

Είναι η μοναδική Επίσημη Πηγή Προβολής της Λεμεσού σε Κύπρο και εξωτερικό, που αναδεικνύει τα πολλά πλεονεκτήματά της και χτίζει δυναμικά το brand της, ενημερώνοντας όλο τον κόσμο (ντόπιους και επισκέπτες) γιατί αυτή η πόλη είναι ένας μοναδικός τόπος για Διαμονή, Διασκέδαση και Επενδύσεις.

Μεταξύ άλλων, η πιο ολοκληρωμένη και αξιόπιστη αυτή πηγή ενημέρωσης για τη Λεμεσό, παρέχει στον κόσμο μοναδικές προτάσεις για την πόλη, διαθέτει καθημερινά ενημερωμένη Ατζέντα με όλες τις σημαντικές εκδηλώσεις 365 μέρες το χρόνο, διαθέτει Business Directory, ενημερωτικά άρθρα και αφιερώματα, πλούσιο φωτογραφικό υλικό και εντυπωσιακά videos, ενώ ενημερώνεται καθημερινά από μία καταρτισμένη, πολυμελή ομάδα ανθρώπων (αποτελούμενη από επαγγελματίες Δημοσιογράφους, Διορθωτές, Μεταφραστές, Φωτογράφους, Designers, Κινηματογραφιστές, Προγραμματιστές κ.ά.).

Πολύ σημαντικό είναι και το γεγονός ότι χιλιάδες κόσμος (πρωτίστως μόνιμοι κάτοικοι της πόλης) έχουν δεθεί με το All About Limassol (ως η Επίσημη Πηγή Προβολής της Λεμεσού), συμμετέχοντας έμπρακτα στην παραγωγή του ενημερωτικού υλικού, αποστέλλοντας συνεχώς φωτογραφίες και πληροφορίες, καθιστώντας έτσι το υλικό προβολής της πόλης και επαρχίας Λεμεσού, ακόμη πιο ολοκληρωμένο, ακόμη πιο αξιόπιστο και συνεχώς σωστά ανανεωμένο.

Η Λεμεσός είναι ιστορική. Είναι κοσμοπολίτικη. Είναι συναρπαστική. Είναι ατίθαση. Μα πάνω απ’ όλα, είναι όλα όσα θα ήθελες να είναι…

50638