Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2018

8th Rock Festival @ Πλατεία Ηρώων


Η πιο ιστορική πλατεία της Λεμεσού μπαίνει για έβδομη χρονιά σε ροκ διαθέσεις για να φιλοξενήσει την πιο ροκ βραδιά του φθινοπώρου.

Το Rock Festival που ξεσηκώνει εδώ και χρόνια με ροκ μελωδίες την Πλατεία Ηρώων, επιστρέφει για όγδοη χρονιά αυτό τον Σεπτέμβριο με ένα τετράωρο, ροκ ξεφάντωμα και δωρεάν είσοδο για όλους.

Φέτος, το Rock Festival αποτελεί κομμάτι του μουσικού τριήμερου 28 - 30 Σεπτεμβρίου, με το οποίο ο ραδιοσταθμός Κανάλι 6 γιορτάζει τα 27 χρόνια λειτουργίας του.

Σχετικα

6 συγκροτήματα και 37 καλλιτέχνες από τη Λεμεσό, αλλά και όλη την Κύπρο, συμμετέχουν στη φετινή διοργάνωση, που για περισσότερες από 4 ώρες θα ανεβάζει τους ρυθμούς της διασκέδασης στο κέντρο της πόλης.

Εμφανίζονται οι: Στο Πι κ Φι, From within, Κύκλος House Band, The Coop Band , Αντίθετα Πρόσημα, The Summertime Family.

Είσοδος δωρεάν.

Σχετικα

Φωτογραφία: Ρώμος Κοτσώνης

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.