7ο Οικονομικό Φόρουμ τον Οκτώβριο του 2016 στη Λεμεσό

10/02/2017
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Προσήλωση στις ευρωπαϊκές αξίες, ανάδειξη της αλληλεγγύης μεταξύ των κρατών μελών της ΕΕ και παραμονή στο δρόμο των μεταρρυθμίσεων στην οικονομία, διακήρυξαν κορυφαίες προσωπικότητες του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου, στο 7ο Οικονομικό Φόρουμ στη Λεμεσό στις 21 Οκτωβρίου.

Με καίριες και ακριβείς αναλύσεις, υψηλόβαθμα στελέχη της Ε.Ε., διεθνούς κύρους οικονομολόγοι και αναλυτές, καθώς και γνωστοί δημοσιογράφοι, συζήτησαν τις προκλήσεις που τίθενται ενώπιον της ΕΕ. Στις παρεμβάσεις τους, μεταξύ άλλων, ο Υπ. Οικονομικών, Χάρης Γεωργιάδης, ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, ο πρώην πρωθυπουργός της Ιρλανδίας, John Bruton, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Δένδιας και ο βουλευτής του Λαϊκού Κόμματος της Ισπανίας, Pablo Casado Blanco, επισφράγισαν την επιτυχία της 7ης διοργάνωσης, ενός άκρως επιτυχημένου θεσμού.

Με την πεποίθηση ότι, η Ευρώπη θα ξεπεράσει τις οικονομικές και πολιτικές σκοπέλους που βρίσκονται μπροστά της, το 7ο Οικονομικό Φόρουμ έκλεισε τις εργασίες του στο ξενοδοχείο Four Seasons, όπου φιλοξενήθηκε, δίνοντας τη δυνατότητα για συνέχεια της συζήτησης σε πιο χαλαρό κλίμα.

swipe gallery
1221