5451

4873: Ένας ξεχωριστός χώρος στην ορεινή Λεμεσό, για brunch με εντυπωσιακή θέα!

15/01/2020
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Στις καταπράσινες πλαγιές της Πιτσιλιάς, στην ορεινή Λεμεσό, βρίσκεις τις Δύμες, ένα μικρό χωριό με υπέροχο περιβάλλον. Την ξεχωριστή ομορφιά του τόπου, μπορεί να την απολαύσει πια κανείς από ένα ζεστό χώρο με υπέροχη θέα και νόστιμα πιάτα και ροφήματα.

Το 4873 είναι ένα ιδιαίτερο στέκι, που δημιουργήθηκε μέσα στο αναπαλαιωμένο κτίριο του Κέντρου Νεότητας του χωριού. Το πετρόκτιστο με την υπέροχη θέα στις γύρω πλαγιές διαθέτει ένα ζεστό χώρο, με παραδοσιακά στοιχεία και πληθώρα χρωμάτων, όπου μπορεί να απολαύσει κανείς καφέ, χυμούς, αλλά και ελαφριά γεύματα.

Η χαλαρωτική ατμόσφαιρα στον χώρο αυτό, με δροσιά το καλοκαίρι και τη ζεστασιά της ξυλόσομπας τον χειμώνα, γίνεται ένας επιπλέον λόγος για να κάνει κάποιος τη βόλτα του μέχρι τις Δύμες. Τα πιάτα του, που προσφέρονται για brunch τις Κυριακές, από το πρωί μέχρι το απόγευμα, αποτελούν ευφάνταστες γευστικές προτάσεις, με εποχιακά υλικά, παραδοσιακές πίτες και ντόπια αλλαντικά. Είναι επίσης ανοιχτό Παρασκευή και Σάββατο απόγευμα για καφέ.

Τηλέφωνο: 99 984088