3713
A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGS


Υπό την αιγίδα:
evel limassol
Επίσημοι Συνεργάτες

4711 Limassol: Ο νέος προορισμός διασκέδασης στη Λεμεσό, με μια ιδέα από Αθήνα και Μύκονο!

* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις ξεχωριστές επιλογές που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Η νυχτερινή διασκέδαση της Λεμεσού διαθέτει και παλμό, και ένταση και ποικιλία. Την ποικιλία αυτή έρχεται να εμπλουτίσει ένας νέος χώρος, λίγα μέτρα από τη θάλασσα της Αμαθούντας, παρουσιάζοντας ένα live clubbing concept στο κοινό της πόλης, με μια ιδέα από Αθήνα και Μύκονο.

Πρόκειται για έναν ιδιαίτερο προορισμό, το 4711 Limassol, που εντυπωσιάζει ήδη πριν μπεις στον χώρο, λόγω της ιδιαίτερης εισόδου του σε σχήμα πυραμίδας. Με καθρέφτες και διακόσμηση σε μαύρο και χρυσό, ο χώρος αυτός δημιουργεί μια αίσθηση πολυτέλειας. Η σκηνή βρίσκεται στο κέντρο, περιτριγυρισμένη από κυκλικούς καναπέδες και τραπεζάκια για τις παρέες που απολαμβάνουν διασκέδαση με ζωντανή μουσική.

Πέρα από τους καναπέδες, τα 2 bar και τα τραπεζάκια γύρω από το κέντρο, συμπληρώνουν τις επιλογές όσων θα διασκεδάσουν εκεί. Έτσι, ο χώρος μπορεί να φιλοξενήσει συνολικά 400 - 500 άτομα. Κάνοντας μια δυνατή αρχή το καλοκαίρι του 2019, ο χώρος αυτός φέρνει στη Λεμεσό το 4711 live clubbing concept από Μύκονο και Αθήνα, με ένα δυνατό μουσικό σχήμα να παρουσιάζει πρόγραμμα με ελληνικές επιτυχίες στη σκηνή.

Ο ίδιος χώρος, που δημιουργήθηκε από τον όμιλο διασκέδασης Breeze, φιλοξενεί και το υπαίθριο Theama Venue, ένα χώρο που διατίθεται για εκδηλώσεις για 400 - 1000 άτομα.

Διεύθυνση: Λεωφόρος Αμαθούντος 138 (πρώην Dolce Club)
Τηλέφωνο: 70 005868Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.