14099

30+ μαγευτικές εικόνες από άγνωστα (και γνωστά) γεφύρια της Λεμεσού!

13/04/2018
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Ένας από τους καλύτερους τρόπους να εξερευνήσεις όμορφες τοποθεσίες στη Λεμεσό, είναι να ψάχνεις εκείνες που θα δώσουν όμορφες φωτογραφίες. Έτσι, δεκάδες φωτογράφοι ανασκουμπώθηκαν για να ανακαλύψουν τα ομορφότερα, πιο παλιά και πιο άγνωστα γεφύρια της επαρχίας Λεμεσού.

Το αποτέλεσμα είναι φυσικά άκρως εντυπωσιακό, αφού ο κάθε φωτογράφος, επιλέγοντας τη δική του οπτική γωνία, ώρα και εποχή, έχει καταφέρει να συλλάβει μια διαφορετική εικόνα από τα γεφύρια της Λεμεσού. Μικρά ή μεγάλα, πετρόκτιστα, ξύλινα ή σιδερένια, παλιά ή καινούρια, τα γεφύρια της πόλης και τη επαρχίας αποτελούν, χωρίς αμφιβολία, μοναδικά αξιοθέατα.

Μια συλλογή από δεκάδες παραμυθένιες εικόνες από τα γεφύρια αυτά, ήρθε στην επιφάνεια μετά από σχετικό κάλεσμα στη διαδικτυακή, φωτογραφική ομάδα «Τοπία της Κύπρου». Έτσι, για μια ολόκληρη εβδομάδα, τα γεφύρια έγιναν οι πρωταγωνιστές των εικόνων που αποκάλυψαν την σπάνια ομορφιά πολλών γνωστών, αλλά και άγνωστων γεφυριών της Λεμεσού.

swipe gallery