5348

3 χρόνια μετά: Ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού σε αριθμούς και εικόνες!

05/07/2019
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Τον Μάρτιο του 2016, το όραμα που υπήρχε ανάμεσα στον κόσμο της Λεμεσού για ένα μοναδικό στο είδος του εργαλείο, που θα αναδείκνυε την πιο όμορφη πλευρά της πόλης από άκρη σε άκρη, έγινε πραγματικότητα. Το All About Limassol, ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού (ο μόνος Επίσημος Οδηγός Πόλης σε όλη την Κύπρο), πήρε σάρκα και οστά χάριν στην πρωτοβουλία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λεμεσού. Μια σύγχρονη, διαδικτυακή πλατφόρμα, σχεδιασμένη και προσαρμοσμένη ειδικά για να περιλαμβάνει όλες τις διαφορετικές πλευρές της πόλης και της επαρχίας Λεμεσού, αποτέλεσε τον πυρήνα της προσπάθειας αυτής, η οποία μέσα σε 3 χρόνια αναδείχθηκε σε ένα μοναδικό στο είδος του Project, που παράγει πρωτογενές υλικό και συμβάλλει στην προβολή της πραγματικής ταυτότητας της πόλης μας.

Μέσα στα χρόνια αυτά, δημιουργήθηκαν 13,000+ αφιερώματα (όλα στα ελληνικά και στα αγγλικά), 85,000+ φωτογραφίες και videos, που αφορούν μόνο τα πλεονεκτήματα της πόλης μας (όσα δηλαδή είναι και όσα έχει να προσφέρει η Λεμεσός). Τo υλικό αυτό έχει προσελκύσει πέραν των 2,000,000 Unique Users (σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Google Analytics). Επί της ουσίας πέραν των 3,000,000 ανθρώπων, με τις παρέες και τις οικογένειές τους, ανακαλύπτουν από το 2016 την πόλη και επαρχία Λεμεσού.

Το ενδιαφέρον που έχει προκαλέσει για τη Λεμεσό ο Επίσημος Οδηγός της, έχει σαν αποτέλεσμα να τον ακολουθούν καθημερινά στα social media πέραν των 80,000 ατόμων μέχρι σήμερα. Αυτό σημαίνει ότι χιλιάδες άνθρωποι γνωρίζουν τον τόπο μας μέσα από αφιερώματα, τα οποία αναδεικνύουν ό,τι πιο ξεχωριστό, ενδιαφέρον και αξιόλογο έχει να προσφέρει η Λεμεσός, τόσο στους επισκέπτες της, όσο και στον κόσμο που ζει μόνιμα σε αυτή.

Μέσα σε 3 χρόνια, 2.113.178 Unique Users επισκέφθηκαν τον Επίσημο Οδηγό της Λεμεσού. Αυτό το νούμερο μεταφράζεται σε πέραν των 3.000.000 διαφορετικών ανθρώπων, που ενημερώθηκαν για την πόλη και την επαρχία Λεμεσού μέσω του υλικού που παράγει το All About Limassol (Official).

Οι φυσικές ομορφιές, η κουλτούρα, η ιστορία, οι άνθρωποι που δημιουργούν καθημερινά, οι επιλογές για φαγητό, διασκέδαση, άθληση και αναψυχή, οι κάθε είδους εκδηλώσεις και πολλά άλλα, έρχονται στο προσκήνιο με τρόπο τέτοιο, ώστε να καταλαβαίνει κανείς τι κάνει τον τόπο μας τόσο ξεχωριστό.

swipe gallery

Η πολυμελής Ομάδα Παραγωγής Υλικού του Επίσημου Οδηγού της Λεμεσού, βρίσκεται σε όποια γωνιά της Λεμεσού αξίζει να προβληθεί.

Έτσι, οι Λεμεσιανοί που νιώθουν περήφανοι για την πόλη τους, έχουν για πρώτη φορά μια απτή απόδειξη μέσα από το εργαλείο αυτό, που δικαιολογεί απόλυτα την περηφάνεια και την αγάπη τους. Από την άλλη, άνθρωποι από άλλες πόλεις και χώρες, για πρώτη φορά γνωρίζουν τη Λεμεσό ολοκληρωμένα και μαθαίνουν να την αγαπούν γι’ αυτό που πραγματικά είναι. 

Κλείνοντας 3 χρόνια ζωής, ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού παρουσίασε ακόμα ένα καινοτόμο εργαλείο για την προβολή της πόλης. Ο πρώτος διαδραστικός χάρτης με αναλυτικές πληροφορίες, διευθύνσεις και πλούσιο φωτογραφικό υλικό είναι διαθέσιμος πια για όποιον είναι έτοιμος να αρχίσει τις εξερευνήσεις!

Σχετικα

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι και το γεγονός ότι, μέσα σε αυτά τα χρόνια, χιλιάδες κόσμου (πρωτίστως μόνιμοι κάτοικοι της πόλης) έχουν δεθεί με το All About Limassol (Official), συμμετέχοντας έμπρακτα στη δημιουργία αφιερωμάτων με πληροφορίες και εικόνες, καθιστώντας έτσι το υλικό προβολής της πόλης και επαρχίας Λεμεσού ακόμη πιο ολοκληρωμένο, ακόμη πιο αξιόπιστο και επικαιροποιημένο.

Το υλικό που έχει δημιουργηθεί, αφενός αποτελεί αφορμή για να βγει ο κόσμος από το σπίτι και να γευτεί την καλύτερη πλευρά της πόλης, κάτι που στηρίζει άμεσα και τις τοπικές επιχειρήσεις, αλλά και συνολικά τον κόσμο της πόλης.

Αφετέρου, όλο αυτό το υλικό, αποτελεί περιουσιακό στοιχείο για την πόλη και μια πλούσια παρακαταθήκη για τα επόμενα χρόνια, ώστε συστηματικά και μεθοδικά η Λεμεσός να χτίσει και να αναδείξει την ταυτότητά της.

Πλέον, έχει μπει στη συνείδηση όλων ότι το All About Limassol (Official) δεν μοιάζει σε τίποτα με τα παραδοσιακά media, αφού είναι ένα καινοτόμο Project, ο μοναδικός Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού. Τα αφιερώματα δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών, γιατί μόνο έτσι μπορεί να ωφεληθεί συνολικά η Λεμεσός και ο κόσμος της. Όλο αυτό το υλικό αποσκοπεί ΜΟΝΟ στο να αναδείξει τις διαφορετικές πτυχές αυτής της υπέροχης πόλης, ώστε όλοι να γνωρίσουν τελικά τις ξεχωριστές εμπειρίες που μπορεί να προσφέρει.

Και αυτό ήταν μόνο η αρχή...
swipe gallery