1467

3 μαγευτικές εκδηλώσεις για την πανσέληνο του Αυγούστου στη Λεμεσό!

21/08/2018
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Η Λεμεσός ξέρει να τη γιορτάζει την πανσέληνο του Αυγούστου, πόσο μάλλον όταν αυτή συμβαίνει να είναι το τελευταίο Σαββατοκύριακο του καλοκαιριού.

Από τους λόφους έξω από τη Λεμεσό, λοιπόν, μέχρι το παραθαλάσσιο πάρκο της πόλης, 3 μαγευτικές εκδηλώσεις σου δίνουν την ευκαιρία να απολαύσεις την πανσέληνο αυτή.

Η πανσέληνος στο παραθαλάσσιο πάρκο της Λεμεσού θα έχει μουσικό χαρακτήρα, με μια όμορφη συναυλία στο υπαίθριο θεατράκι. 

Σχετικα

Το επιβλητικό αμφιθέατρο του αρχαιολογικού χώρου του Κουρίου, δυτικά της Λεμεσού, ανοίγει τις πόρτες του για τη βραδιά αυτή, ώστε να παρακολουθήσεις από τον λόφο της αρχαίας πόλης το φεγγάρι να ανατέλλει πάνω από τη θάλασσα.

Σχετικα

Μουσική και ποίηση ενώνουν δυνάμεις κάτω από το φως του φεγγαριού, για ακόμα μια ξεχωριστή βραδιά στο θεατράκι της Μικρής Σαλαμίνας στη Φασούλα Λεμεσού.

Σχετικα