Μουσική / Πάρτι

Παρασκευή, 17 Μαΐου 2019

20 χρόνια Ριάλτο @ Πλατεία Ηρώων


Το Θέατρο Ριάλτο γιορτάζει τα 20 χρόνια λειτουργίας του και διοργανώνει μια ανοιχτή στο κοινό εκδηλώση στην Πλατεία Ηρώων με εικόνες και σταθμούς από την εικοσάχρονη πορεία του. Το Ριάλτο εξωτερικά θ΄αποτελέσει τη σκηνή αλλά και τον καμβά πάνω και γύρω από τον οποίο θα πραγματοποιηθούν προβολές, mapping και ειδικοί φωτισμοί ταυτόχρονα με θεατρικά, χορευτικά και μουσικά στιγμιότυπα.

Στην εκδήλωση αυτή θα αναδειχθούν πολυμέσα και σύγχρονες τεχνικές ενώ συμμετέχουν καλλιτέχνες από το θέατρο, το χορό και τη μουσική όπως ο ηθοποιός Ανδρέας Μακρής, η χορεύτρια και χορογράφος Ελεάνα Αλεξάνδρου, η σοπράνο Ρεβέκκα Σαββίδου Τριμικλινιώτου με τη συνοδεία της Ζωής Παισάνου Μάρκου στην κιθάρα και του Δώρου Ζήσιμου στο τσέλο, Ομάδα Πνευστών με τους Ηλία Ιωάννου στην τρομπέτα, Γιώργο Ελ Χάπερ στην τρομπέτα, Νίκο Κουκουβίνο και Κωνσταντίνα Σιάμιση στο τρομπόνι και Δημήτρη Γερασίμου στην τούμπα.

Συμμετέχουν επίσης η Παιδική Χορωδία της Διάστασης σε διεύθυνση Χριστίνας και Δήμητρας Πισσουρίου, η Ομάδα Κρουστών του Μουσικού Σχολείου Πάφου σε διεύθυνση Αναστάση Χαραλαμπίδη. Τις προβολές συνοδεύουν μουσικές, μεταξύ άλλων και συνθέσεις του Δημήτρη Σπύρου.

Στο Υπόγειο του Μνημείου της Πλατείας Ηρώων θα λειτουργήσει την ίδια μέρα ένα Ψηφιακό Μουσείο όπου ο επισκέπτης θα μπορεί να ταξιδέψει στις παραστάσεις και εκδηλώσεις του θεάτρου Ριάλτο τα τελευταία 20 χρόνια.

Είσοδος ελεύθερη

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.