1722

20+ συγκλονιστικές εικόνες από το απόλυτο κόκκινο στον ουρανό της Λεμεσού!

11/01/2018
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Το συγκλονιστικό ηλιοβασίλεμα της 10ης Ιανουαρίου στη Λεμεσό δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο. Αυτό αποδεικνύουν οι δεκάδες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, ενώ η εικόνα από τον κατακόκκινο ουρανό που κάλυψε την πόλη λίγο μετά τις 5 το απόγευμα ήταν θέμα συζήτησης για πολλούς το βράδυ της ίδιας μέρας.

Δικαιολογημένα, βέβαια, έκλεψε τις εντυπώσεις, αφού δεν πρόκειται για ένα ηλιοβασίλεμα που μπορεί να το βλέπει κανείς συνέχεια. Η θέση της Λεμεσού είναι τέτοια, ώστε να μπορεί να απολαμβάνει εξαιρετική θέα στη δύση του ήλιου, αφού η γωνία με την οποία φτάνει το φως στην περιοχή δημιουργεί μοναδικές λάμψεις, σκιές και αποχρώσεις στον ουρανό.

Όμως, γύρω στα μέσα του Ιανουαρίου, η Λεμεσός βλέπει μερικά από τα πιο ιδιαίτερα ηλιοβασιλέματά της, λόγω της ώρας κατά την οποία δύει ο ήλιος (καθώς η ημέρα έχει ήδη μεγαλώσει αισθητά), λόγω των καιρικών συνθηκών, που συνεπάγονται συνήθως αραιή συννεφιά, και λόγω της καθαρότητας της χειμωνιάτικης ατμόσφαιρας. Το κατακόκκινο, χρώμα, λοιπόν, δεν είναι και το πιο συνηθισμένο. Ρίξε μια ματιά στις φωτογραφίες και θα καταλάβεις.

Δες εδώ τις άκρως εντυπωσιακές εικόνες από το ηλιοβασίλεμα του 2017, την ίδια εποχή.

 

A post shared by GEORGIA MODITI (@georgiamoditi) on

 

A post shared by Christina Demetriou (@dim.christia) on

 

A post shared by Limassol Marina (@limassolmarina) on

 

A post shared by ????FFS ???????????? (@ffennpics) on

 

A post shared by annefloeystrup (@annefloeystrup) on

 

A post shared by Aleksandra Merkuleva (@sno.ow_cat) on

 

A post shared by Giorgos Constantinou (@con_george_3) on

 

A post shared by Sonia Mezavorian (@soniamezavorian) on

 

A post shared by Andri Theofanous (@psyc13) on

 

A post shared by Lenka (@matsoukatova) on

 

A post shared by Annita Kyriakou (@annita.k) on

 

A post shared by Anael Peres (@anaelh26) on

 

A post shared by Panagiotis Floros (@panagiotis.flr) on

 

A post shared by Maria (@maryjane_ml) on