1101

2 φαντασμαγορικά πάρτι κλείνουν με μοναδικό τρόπο το καλοκαίρι στη Λεμεσό!

29/09/2018
* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα αφιερώματα του All About Limassol (ως ο Επίσημος Οδηγός της Λεμεσού) αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να αναδείξουν τα διαφορετικά πλεονεκτήματα αυτής της υπέροχης πόλης, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι τις μοναδικές Εμπειρίες που προσφέρονται. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν διαφημιστικό ή αξιολογικό χαρακτήρα και δεν εξυπηρετούν συμφέροντα Εταιρειών, Δήμων, Οργανισμών ή Ιδιωτών.

Με 2 μεγάλα πάρτι, που φιλοξενούν τρανταχτά ονόματα της διεθνούς και ελληνικής μουσικής σκηνής, η Λεμεσός ετοιμάζεται να αποχαιρετίσει και επίσημα την καλοκαιρινή περίοδο. Σε 2 από τους πιο δημοφιλείς καλοκαιρινούς χώρους διασκέδασης της πόλης, η τελευταία Κυριακή του Σεπτέμβρη επιφυλάσσει μοναδικές στιγμές διασκέδασης, ως επίλογο του καλοκαιριού του 2018.

Τόσο το Guaba Beach Bar, όσο και το Breeze Summer Club, που ξεσηκώνουν κάθε καλοκαίρι την πόλη και προσελκύουν ενθουσιώδες κοινό τόσο από άλλες πόλεις της Κύπρου, όσο και από το εξωτερικό, ετοιμάζονται για το τελευταίο μεγάλο ξεφάντωμα, δίπλα στη θάλασσα της Λεμεσού. Στις 30/9 όλη η τουριστική περιοχή θα χορεύει, με μουσικές επιλογές για όλα τα γούστα.

To Guaba Beach Bar ετοιμάζεται για ένα τελευταίο καλοκαιρινό ξεφάντωμα, κλείνοντας τη σεζόν με μεγάλα και αγαπημένα ονόματα της dance ηλεκτρονικής σκηνής. Από τα κορυφαία ονόματα του πάρτι οι The Cube Guys και οι εκρηκτικές Nervo, ανεβαίνουν στα decks για την κορύφωση της βραδιά.

Σχετικα

To Breeze Summer Club επεφύλαξε μια σπουδαία εμφάνιση για το τέλος, δίνοντας το μήνυμα ότι και το επόμενο καλοκαίρι αναμένεται εξίσου δυνατό. Γιώργος Μαζωνάκης και Μιχάλης Κουινέλης ανεβαίνουν στη σκηνή για ένα ξεχωριστό «πάντρεμα» αγαπημένων κομματιών.

Σχετικα