Φεστιβάλ / Κοινωνικά

Σάββατο, 04 Μαΐου 2019

12ο Street Life Festival @ Οδός Αθηνών


Το Street Life Festival πραγματοποιείται για 12η συνεχόμενη χρονιά στο ιστορικό κέντρο της Λεμεσού παρουσιάζοντας μια σειρά από πολιτιστικές εκδηλώσεις σε νευραλγικά σημεία της πόλης, με επίκεντρο την οδό Αθηνών.

Street artists διεθνούς επιπέδου ετοιμάζουν και φέτος εντυπωσιακά graffiti για τους τοίχους της πόλης, επιδείξεις με skate και B.M.X. έχουν όπως πάντα θέση στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους, ενώ η γιορτινή ατμόσφαιρα περιλαμβάνει και ζογκλέρ, μουσικούς του δρόμου, χορευτές και άλλους καλλιτέχνες, που συμπληρώνουν αυτό το πολύχρωμο και ζωντανό puzzle του φεστιβάλ.

Σχετικα

Όλα τα έσοδα από την ενοικίαση χώρων θα δοθούν στο Ίδρυμα Θεοτόκος.

- Περισσότερες Πληροφορίες για την εκδήλωση.

- Δες όλες τις εκδηλώσεις της Λεμεσού εδώ.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το All About Limassol (Official) δεν μπορεί να θεωρείται υπεύθυνο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια των πληροφοριών για εκδηλώσεις τις οποίες δεν διοργανώνει. Παρά το γεγονός ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν επιβεβαιωθεί και οι λεπτομέρειες ήταν σωστές όταν ανέβηκαν online στο Portal, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές, σε περίπτωση που μία εκδήλωση θα έπρεπε να ακυρωθεί ή αναβληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;

Κάνε εγγραφή για να ανακαλύπτεις συνέχεια ό,τι πιο νέο, ξεχωριστό και όμορφο θα βρεις στην πόλη και επαρχία.