A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:

100% πληρότητα σε ξενοδοχεία της Λεμεσού για τα Σαββατοκύριακα της αποκριάς!

Το Καρναβάλι Λεμεσού εδώ και πάνω από 100 χρόνια αποτελεί σημαντικό πόλο έλξης επισκεπτών στην πόλη, δίνοντας σημαντική ώθηση στην τοπική οικονομία, εν μέσω χειμερινής περιόδου. Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας ήταν ανέκαθεν αφορμή για μίνι διακοπές στη Λεμεσό, ενώ τα τελευταία χρόνια αυξάνεται ολοένα η προσέλευση και κατά το πρώτο Σαββατοκύριακο της αποκριάς.

Η εικόνα που παρουσιάζουν οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία της πόλης για την περίοδο αυτή, είναι αρκετά αντιπροσωπευτική. Οι κρατήσεις άρχισαν από την επομένη των Χριστουγέννων και πολλά ξενοδοχεία είναι ήδη υπερπλήρη. Ψηλά στις προτιμήσεις των επισκεπτών είναι τα ξενοδοχεία που βρίσκονται πιο κοντά στο κέντρο της πόλης. Το Crowne Plaza Hotel Limassol είναι ανάμεσα σε αυτά, αφού απέχει μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από την εκκίνηση της μεγάλης παρέλασης της τελευταίας Κυριακής της αποκριάς. Πλήρες είναι για το τριήμερο και το ξενοδοχείο Alasia, που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, ενώ αυξημένο είναι το ενδιαφέρον και για το ξενοδοχείο Ajax.

Ακόμα και ξενοδοχεία που βρίσκονται ανατολικότερα του κέντρου, στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού, προσελκύουν επισκέπτες για την περίοδο των καρναβαλιών, οι οποίοι έρχονται κυρίως από άλλες πόλεις της Κύπρου. Πλήρες και για τα 2 Σαββατοκύριακα είναι το Londa Hotel, ενώ ανάμεσα στις επιλογές των επισκεπτών είναι σχεδόν όλα τα παραθαλάσσια ξενοδοχεία, από τα μικρότερα, όπως το Kapetanios Odyssia και το πρόσφατα ανακαινισμένο Tsanotel, μέχρι τα μεγαλύτερα, όπως τα Royal Apollonia, Mediterranean, Amathus αλλά και Four Seasons.


Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;