A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Karma WaterShop - Φίλτρα Νερού

Αγίας Φυλάξεως 73, Κατ. 1, 3087 Λεμεσός
25355252Karma WaterShop - Φίλτρα Νερού

Αγίας Φυλάξεως 73, Κατ. 1, 3087 Λεμεσός
25355252


Παρουσίαση από All About Limassol

Υψηλής ποιότητας και άριστης κατασκευής μηχανήματα και φίλτρα νερού από Αμερική, Ιταλία, Αγγλία, Κορέα και Ολλανδία διασφαλίζουν ότι θα έχεις πάντα στο χώρο σου νερό καθαρό και ασφαλές. Η εταιρεία Karma Water Filters, με πείρα από το 1999, εισάγει τα προϊόντα της από διεθνούς φήμης κατασκευαστές, πιστοποιημένους από διεθνείς οργανισμούς. Η εταιρεία έχει κερδίσει πιστοποίηση κατά ISO9001:2008 για παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών, καθώς το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας είναι σε θέση να εξυπηρετήσει τους πελάτες της σε κάθε περίπτωση. Μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, μπορείς να διαλέξεις το σύστημα καθαρισμού του νερού για οικιακή χρήση, χώρους εστίασης, γραφεία, καταστήματα και σχολεία για όλα τα πορτοφόλια.


Gallery (*** Το υλικό εδώ γίνεται upload από την εταιρεία και όχι από το All About Limassol)

Videos (*** Το υλικό εδώ γίνεται upload από την εταιρεία και όχι από το All About Limassol)

Blog (*** Το υλικό εδώ γίνεται upload από την εταιρεία και όχι από το All About Limassol)

ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ - ΛΕΜΕΣΟΣ

KARMA WaterShop - Το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων πώλησης φίλτρων νερού στην Κύπρο

 

<< ΛΕΜΕΣΟΣ: Αγ. Φυλάξεως 73, Τηλ. 25355252 >>

 

Στα καταστήματα "KARMA WaterShop" σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο μπορείτε να προμηθευτείτε αξιόπιστα και πιστοποιημένα φίλτρα νερού, αποσκληρυντές νερού και γενικά συστήματα επεξεργασίας του πόσιμου νερού και του νερού χρήσης. Η μεγάλη γκάμα αξιόπιστων και πιστοποιημένων φίλτρων νερού σε πολύ προσιτές τιμές, μπορούν να λύσουν τα οποιαδήποτε προβλήματα αντιμετωπίζετε με το νερό. Το εξειδικευμένο προσωπικό θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τα φίλτρα νερού τα οποία θα σας προσφέρουν καθαρό και ποιοτικό νερό κατευθείαν από την βρύσης σας. Υπάρχουν λύσεις τόσο για το σπίτι όσο και για το γραφείο και τον επαγγελματικό σας χώρο.

 

 

Τα καταστήματα διαχειρίζονται από την εταιρεία KARMA Water Purification Systems η οποία έχει δημιουργήσει μια εξαιρετική φήμη και χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες οι οποίοι απολαμβάνουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της σε όλη την ελεύθερη Κύπρο. Το προσωπικό της εταιρείας, έχει την τεχνογνωσία και την ικανότητα να κατανοήσει τις ανάγκες του κάθε πελάτη και να δώσει τις κατάλληλες λύσεις σε κάθε πρόβλημα. Στόχος της εταιρείας είναι να παρέχει στους πελάτες της τα οφέλη του καθαρού και ποιοτικού νερού στο σπίτι, το γραφείο και τον επαγγελματικό τους χώρο. 


ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΙ ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΕΣ ΝΕΡΟΥ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΕΣ ΝΕΡΟΥ (Water Softeners)

Οι αποσκληρυντές νερού αφαιρούν τα άλατα που υπάρχουν στο νερό ανταλλάσσοντας τα ιόντα μαγνησίου Mg2+ και ασβεστίου Ca2+ με ιοντική ανταλλαγή με το χλωριούχο νάτριο (NaCl). Με τον τρόπο αυτό το νερό μαλακώνει (αφαίρεση αλάτων) με αποτέλεσμα να μην δημιουργούνται υπολείμματα άσπρα στίγματα στις διάφορες επιφάνειες, στις συσκευές και σκεύη, στις σωληνώσεις της υδραυλικής εγκατάστασης ενώ τα ντεπόζιτα και τα μηχανήματα που δουλεύουν με νερό παραμένουν πάντοτε καθαρά. 

Οι αποσκληρυντές νερού WaterBoss κατασκευάζονται αποκλειστικά στην Αμερική από την εταιρεία Hague και εισάγονται στην Κύπρο από την εταιρεία KARMA Water. Πρόκειται για είναι το ποιο εξελιγμένο αυτόματο σύστημα αποσκλήρυνσης του νερού, κατάλληλο για επαγγελματική & ιδιωτική χρήση. 

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: NSF, CE

ΕΓΓΥΗΣΗ: 3 & 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ

 

ΩΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΣΚΛΗΡΥΝΤΩΝ ΝΕΡΟΥ 

 

  • Απόλυτα ελαφρύ νερό χωρίς ασβέστιο και μαγνήσιο

  • Ξεχάστε τους Λευκούς λεκέδες σε νιπτήρες, μπάνια, τουαλέτα και γύρω από τις βρύσες;

  • Σταματά να βουλώνει το τηλέφωνο του μπάνιου αλλα και των σωληνώσεων

  • Τα σαπούνια και τα απορρυπαντικά κάνουν τουλάχιστον 40% περισσότερο αφρό. 40% λιγότερα χρήματα σε απορρυπαντικά

  • Καλύτερη λειτουργία του θερμοσίφωνα μεγαλώνοντας τη διάρκεια ζωής του.

  • Σταματά τους λεκέδες στα πιάτα ή στις γυάλινες πόρτες της ντουζιέρας.

  • Αποκτάτε υγιέστατα Μαλλιά Νύχια και δέρμα , μέσα σε λίγες ημέρες, είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο οτι το σκληρό νερό είναι ο Νο1 εχθρός για να αποκτήσουμε ενα απαλό δέρμα και υγιές μαλλιά.

  • Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του πλυντηρίου πιάτων και πλυντηρίου ρούχων χωρίς άλατα και φθορές

  • Μαλακότερα ρούχα , καθώς τα άλατα συσσωρεύονται στα ρούχα, οι ίνες χάνουν τη φυσική τους απαλότητα και τα ρούχα αποκτούν σκληρή υφή.

 


ΘΕΡΜΟΨΥΚΤΗΣ ΝΕΡΟΥ - ΖΕΣΤΟ & ΚΡΥΟ ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ

Ίσως το μικρότερο ψυγειάκι πάγκου με τεχνολογία αφής! Απλά Μοναδικό!

-Θέλεις ένα κομψό & μικρό ψυγειάκι; 
24cm x 37cm – So sma!!

-Θέλεις Νερό με 4 διαφορετικές θερμοκρασίες; 
Θερμοκρασία δωματίου, Κρύο, Ζεστό, Πολύ Ζεστό

- Αμερικάνικα φίλτρα πιστοποιημένα με NSF της εταιρείας Omnipure USA.

- Ζητάς αξιοπιστία, ποιότητα και εμπιστοσύνη; 
Το ψυγειάκι νερού RUHENS 760 αποτελεί την καλύτερη λύση ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς!
√ Κομψό
√ Λειτουργικό
√ Εργονομικό
_________________________________

Τιμή: €570 (Από €695 - οικονομικό όφελος €125). Περιλαμβάνει σύστημα φιλτραρίσματος - φίλτρο άνθρακα / αποσκλήρυνσης 5 micron & λάμπα UV - Φιλτράρισμα κατά των αλάτων, παθογόνων, χημικών, χλωρίου, γεύσης, οσμών και στερεών μέχρι 5 micron. Κόστος αλλαγής φίλτρων €95/ χρόνο ή 5,670 λίτρα. Εγκατάσταση €30.


Facebook Page

Epiteugma Training Center KARMA Water is a proud sponsor of Epiteugma Revved Up team. Good luck Epiteugma Training Center
Το ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ευχαριστεί θερμά τον αργυρό χορηγό μας, KARMA Water Systems www.karmawatercy.com, για την στήριξη που παρέχει στην ομάδα μας Epiteugma Revved Up, που ...
Karma Water Filters Το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων πώλησης φίλτρων νερού στην Κύπρο. Η πολύχρονη πείρα μας καθώς επίσης, τα ποιοτικά/πιστοποιημένα φίλτρα που προσφέρουμε και οι χιλιάδες πελάτες μας σε όλη την ελεύθερη Κύπρο, μας έχουν κατατάξει στην 1η θέση προτίμησης. Προτεραιότητά μας είναι ...
Karma Water Filters Το καλύτερο σύστημα φιλτραρίσματος του νερού.
Θα το βρείτε μόνο στα καταστήματα KARMA WaterShop - Λευκωσία, Λεμεσό & Πάφο
Σύστημα Αντίστροφης Όσμωσης (RO-475-A).
Το καλύτερο σύστημα επεξεργασίας νερού στην Κύπρο.
✔ Όλα τα φίλτρα είναι πιστοποιημένα με NSF
✔ Διαθέτει ...
Russian Cyprus - RuCy.com.cy Используйте чистую воду, выбирайте 💧смягчители воды, 💧бытовые фильтры, 💧системы ультрафильтрации и многое другое в Karma Water Filters❕
Компания гарантирует высокое качество продукции, которая сделает воду в вашем доме или офисе безопасной и полезной☝

Телефоны магазинов на Кипре:
☎️ Никосия: +(357) ...
Epiteugma Training Center Το ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ευχαριστεί θερμά τον αργυρό χορηγό μας, KARMA Water Systems www.karmawatercy.com, για την στήριξη που παρέχει στην ομάδα μας Epiteugma Revved Up, που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ρομποτικής First Tech Challenge FTC https://goo.gl/6p4fxs
Karma Water Filters ...
121484597932263

Contact Details

Διεύθυνση

• Αγίας Φυλάξεως 73, Κατ. 1, 3087 Λεμεσός


Στοιχεία Επικοινωνίας


Social Media

856 - 4839