A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Vinylio Wine Bar

Αγκύρας 34
99300430Vinylio Wine Bar

Αγκύρας 34
99300430


Παρουσίαση από All About Limassol

Μέσα σε ένα γραφικό δρομάκι της Παλιάς Λεμεσού και συγκεκριμένα στην οδό Αγκύρης θα βρείτε το Vinylio, ένα ατμοσφαιρικό και καθόλα χαριτωμένο wine bar που έχει γίνει ένας διαλεκτός προορισμός για τις εξόδους σας. Κάθε βράδυ στo VINYΛΙΟ Wine Etc από Τετάρτη μέχρι Κυριακή θα βρείτε ξεχωριστές γεύσεις, μεθυστικές απολαύσεις και πολλές νότες χαλάρωσης. Νύχτες μοναδικές γεμάτες με ταξιδιάρικες εμπειρίες από μαγευτικούς προορισμούς κι νοσταλγικές εποχές. Κάθε βδομάδα στο Vinylio φιλοξενούνται μουσικές παραστάσεις από όλη την Κύπρο, σε ότι πιο καλό υπάρχει με εξαιρετικούς Κύπριους μουσικούς .. ερμηνευτές και τραγουδοποιούς.


Gallery (*** Το υλικό εδώ γίνεται upload από την εταιρεία και όχι από το All About Limassol)

Videos (*** Το υλικό εδώ γίνεται upload από την εταιρεία και όχι από το All About Limassol)

Blog (*** Το υλικό εδώ γίνεται upload από την εταιρεία και όχι από το All About Limassol)

Facebook Page

MaryLoo +Εκεινος 13/4 Σας καλούμε για ένα ακόμα βράδυ με τους MaryLoo και Εκείνος μια και περνάμε τόσο σούπερ ντουπερ κάθε φορά 👗🥂🥂💋🎶🎼🤗🌟🌃👠🎩✨💋🥂💫🍷🎶🎼 !!!
Διαλεγμένα τραγούδια από τους δυο καλλιτέχνες ,, μια βραδιά γεμάτη μουσικη και κέφι με Ελληνικά τραγούδια που όλοι ...
Vinylio wine etc Vinylio wine etc updated their profile picture.
The Vintage Project “δυο κόκκινα γοβάκια “ Νωρίς το βραδάκι της 25 ής Μαρτίου στο Vinylio wine etc φιλοξενούμε ακόμα μια βραδιά το The Vintage Project ,, μια ομάδα από σπουδαίους μουσικούς με την ηθοποιό Έλενα Χατζηαυξεντη στην ερμηνεία και στο στήσιμο αυτής της υπεροχής παράστασης 🎶🎼👠✨💫🍷👗!!!!!!!
...
Τα Σάββατα Σολεα _Ζορπας Τα Σαββατα μας ...τα υπέροχα αυτα βραδιά παρέα με την Ελενα Σολεα και τον Κωσταντινο Ζορπα ,, τραγούδια αγαπημένα και χιλιοτραγουδισμένα από μεγάλους συνθέτες και τραγουδοποιούς ,,,,σε ένα ατμοσφαιρικό wine bar στο κέντρο της πόλης !!!!

85 ετικέτες κρασιών που ...
La Vie En Rose Κάθε μέρα γιορτάζουν όλες οι γυναίκες στο κόσμο , οι γυναίκες που έχουν πετύχει να ζουν ελεύθερα αλλά και οι γυναίκες που εν έτη 2018 καταπατούνται τα δικαιώματα τους !!!
Εμείς ευχόμαστε Σ όλες τις γυναίκες να ζουν ελεύθερα και ...
1612730215625648

Επόμενες Εκδηλώσεις


Παλαιότερες Εκδηλώσεις


Contact Details

Διεύθυνση

• Αγκύρας 34


Στοιχεία Επικοινωνίας


Social Media

1190 - 2336