A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

VIDEOS: Τι έζησαν όσοι οδήγησαν στον πάγο και στους -6 την πιο κρύα μέρα του χειμώνα

Οι περισσότεροι δρόμοι προς το Τρόοδος έκλεισαν μετά το πυκνό χιόνι που έπεσε τις τελευταίες μέρες. Οι χαμηλές θερμοκρασίες είχαν σαν αποτέλεσμα η περιοχή να μετατραπεί σε ένα μεγάλο παγοδρόμιο, καθιστώντας τη μετακίνηση απαγορευτική.

Λίγοι ήταν οι ριψοκίνδυνοι και ίσως λίγο πιο έμπειροι, οι οποίοι τόλμησαν το ταξίδι μέσα από τους τόνους λευκού, την ώρα που η ημερήσια θερμοκρασία έφθανε στους -6 βαθμούς κελσίου. Ανάμεσά τους ήταν και 2 οδηγοί οι οποίοι φρόντισαν να αποτυπώσουν σε εικόνες την εμπειρία τους μεταφέροντας την σε όλους εμάς μέσα από βίντεο.

Ο μετεωρολόγος Έρικ Κίτας, παρακολουθώντας πάντα από κοντά τις συνθήκες που περιγράφει, ώστε να δίνει τις ακριβέστερες αναφορές για την κατάσταση, βρέθηκε να οδηγεί σε ένα τοπίο, όπου ο δρόμος έχει μετατραπεί σε ένα μικρό άνοιγμα μέσα από τον τεράστιο όγκο χιονιού.

Ο φωτογράφος Ρώμος Κοτσώνης, μη μπορώντας να αντισταθεί στην ομορφιά που προκαλούσε τον φακό του, κατάφερε με πολλές προφυλάξεις και δυσκολίες να βρεθεί στις παγωμένες πλαγιές του Τροόδους και να αποτυπώσει σε εικόνες την πιο κρύα μέρα του χειμώνα.


Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;