A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

VIDEO: Το μικρό θαύμα της φύσης μέσα στο δασος του Φοινιού!

Οι κελαρυστοί καταρράκτες στο Φοινί πήραν το όνομα τους, Χαντάρα, από την αντάρα που κάνει το νερό καθώς κατρακυλά από ύψος 8 μέτρων. Το τοπίο αυτό αποτελεί κοινό σημείο συνάντησης του μεγαλείου της φυσικής ομορφιάς και των μελωδικών ήχων, που χαϊδεύουν τα αυτιά των επισκεπτών. Στο μελωδικό αυτό σκηνικό, έρχεται να προστεθεί αυτή την εποχή και η κρυστάλλινη ομορφιά του πάγου που έχει καλύψει τα βράχια μετά τη χιονόπτωση.

Ανεβαίνοντας μία ήπια, βατή, χωμάτινη ανηφόρα, έρχεσαι αντιμέτωπος με αυτή τη μουσική συμφωνία της φύσης. Κλείνοντας τα μάτια, αφήνεις τη μελωδία από το νερό που αφρίζει, παράλληλα με τον αντίλαλο των κελαηδισμάτων από τα πουλιά, να σε συνεπάρει. Αφού προσγειωθείς ξανά στην πραγματικότητα, ετοιμάσου να ανοίξεις τα μάτια και να γίνεις μάρτυρας μιας απίστευτα ρομαντικής και χιονισμένης, κατά διαστήματα, θέας.

Με το νερό να ρέει ασταμάτητα πάνω στα ηφαιστιογενή πετρώματα, θα διακρίνεις πρίσματα παγωμένων κρυστάλλων να έχουν «εγκατασταθεί» ακριβώς πάνω στους καταρράκτες. Γυρίζοντας έπειτα το βλέμμα, μπροστά σου θα δεις ότι απλώνεται η πανοραμική θέα του Φοινιού, ολοκληρώνοντας έτσι τη μαγεία της επίσκεψης σου. Με υπέροχα συναισθήματα να ρέουν μέσα σου, όπως το νερό του καταρράκτη στα βράχια, ίσως πιστέψεις ότι θαύματα υπάρχουν, τελικά.

Φωτογραφία και βίντεο:  Ρώμος Κοτσώνης


Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;