A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

VIDEO + PHOTOS: Και μετά έγινε αυτό!

Ο Απρίλης μπήκε με Σαββατοκύριακο και αυτό κανονικά θα σήμαινε ανοιξιάτικη βόλτα στον ήλιο, μέσα στο πράσινο, να αράζεις με τις ώρες και να απολαμβάνεις τη γλύκα της εποχής. Αλλά, όχι. Ξυπνούσες με ήλιο, έφτιαχνες πρωινό και μέχρι να ντυθείς και να βγεις έξω είχαν μαζευτεί σύννεφα.

Μπορεί και να τα αγνόησες, βέβαια. «Πφ, σύννεφα του Απρίλη», μπορεί να σκέφτηκες, ταυτίζοντας τα σύννεφα με τα ψέματα. Αλλά, εκεί γύρω στην ώρα που ξεκινούσε η βόλτα σου, άρχιζαν και οι πρώτες ψιχάλες, που σύντομα γίνονταν μπόρα. Τα σύννεφα έμεναν και επέμεναν και έτσι – άδοξα, θα έλεγε κανείς – κύλησε το διήμερο.

Όχι και τόσο άδοξα, όμως. Για τους αποφασισμένους / ρομαντικούς / επίμονους, ο ουρανός αποκάλυψε στιγμιαία μερικά από τα πιο σπάνια στολίδια του. Το ουράνιο τόξο εμφανίστηκε ανάμεσα στον ουρανό και τη θάλασσα, να δένει μαγικά τους 2 κόσμους, ενώ τα σύννεφα έφτιαξαν ένα μοναδικό σκηνικό από σχήματα και χρώματα πάνω από την πόλη. Έτσι, η Λεμεσός αποζημίωσε όσους βράχηκαν, με ένα τρόπο που μόνο αυτή τον ξέρει.

Φ
Φωτογραφία: Χαράλαμπος Κουλουμής

 

#limassol #rainyday #beautifulview #nofilterneededforthisbeauty

A post shared by Maria Kattou (@kattou_maria) on

 

There will be sunshine after the rain. Have a nice Sunday :) #bnw #rainyday #limassol #cyprus

A post shared by Charalambos Kouloumis (@charalambos_kouloumis) on


Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;