A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

VIDEO: Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Λεμεσό!

Με αφορμή την επίσκεψη τους στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένα στη Λεμεσό, το Σαββατοκύριακο του αποκορυφώματος των εορτασμών του Καρναβαλιού, μια παρέα κατέγραψε στην κάμερα στιγμές από τη διαμονή τους στην πόλη.

Το βίντεο το οποίο ετοιμάστηκε, παρουσιάζει τις φυσικές ομορφιές της Λεμεσού, ξεκινώντας από το ρομαντικό ηλιοβασίλεμα κατά μήκος της θάλασσας και συνεχίζει με περιήγηση, ανάμεσα στα λαμπερά φώτα της Μαρίνας Λεμεσού το βράδι, τα οποία αντανακλούν ζωηρά στο νερό. Πανοραμικά πλάνα με φόντο την παραλιακή περιοχή, εικόνες από θαλάσσια σπορ, αλλά και σκηνικά από τη στολισμένη πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου κάνουν την εμφάνιση τους κατά τη διάρκεια του βίντεο. 

Κεντρικό σημείο αναφοράς αποτελούν στιγμιότυπα που δείχνουν ανθρώπους να τριγυρίζουν μέσα στα στενά της παλιάς πόλης ντυμένοι καρναβαλίστικα ολημερίς και ολονυχτίς, οι οποίοι γίνονται ξανά μικρά παιδιά και γελούν ξέγνοιαστα καθώς χορεύουν στο ρυθμό γνωστών καρναβαλίστικων μελωδιών. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στη θετική ενέργεια και ζωντάνια που κουβαλούν οι άνθρωποι στη Λεμεσό. 

 


Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;