A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

VIDEO: 3 μουσικοί κάνουν το ‘Love on the weekend’ την απόλυτη διαφήμιση για τη Λεμεσό!

Οι Trouble είναι ένα νέο συγκρότημα της Λεμεσού που αγαπάει τη μουσική, τόσο όσο αγαπάει και την πόλη. Το ατελείωτο γαλάζιο της, οι βόλτες στην παραλιακή και ο υπέροχος ήλιος της είναι, χωρίς αμφιβολία, η καλύτερη έμπνευση για τη μουσική τους.

Δεν είναι τυχαία, λοιπόν, η επιλογή του σκηνικού αυτού για το βίντεο που ετοίμασαν οι 3 Λεμεσιανοί μουσικοί, ερμηνεύοντας το ”Love on the weekend”. Οι  ίδιοι περνούν στο μόλο τις πιο όμορφες στιγμές της εβδομάδας τους, ζουν, αναπνέουν και δημιουργούν με τη θάλασσα της Λεμεσού στο μυαλό τους και αυτό σίγουρα αποτυπώνεται στο αποτέλεσμα της δουλειάς τους.

Οι Trouble δουλεύουν με pop ήχο σε αγγλόφωνα κομμάτια και έχουν πολλά όνειρα για το μέλλον. «Θέλουμε να κάνουμε μουσική για όλο τον κόσμο, ξεκινώντας πάντα από τη Λεμεσό», δηλώνουν, και έχουν ήδη καταφέρει να ξεχωρίσουν παίζοντας ζωντανά στην πασαρέλα επίδειξης μόδας στη Λευκωσία με ονόματα από το εξωτερικό. Ρίχνουν ιδιαίτερη προσοχή στη δουλειά τους, από την επιμέλεια του ήχου μέχρι τη δημιουργία του βίντεο, και αυτό σίγουρα φαίνεται. Το αποτέλεσμα είναι άκρως απολαυστικό, η απόλυτη διαφήμιση για τη Λεμεσό και εξαιρετική αρχή για το Σαββατοκύριακο.


Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;