A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Top 10 πράγματα να δεις, να κάνεις και να γευτείς, που εντυπωσίασαν τον Ιούλη στη Λεμεσό!

Η εξερεύνηση στη Λεμεσό δεν τελειώνει ποτέ, γιατί όσο ψάχνεις, βρίσκεις όλο και καλύτερες επιλογές. Ο Ιούλιος, μπορεί να μας δυσκόλεψε λίγο με τους καύσωνες, αλλά μας το ανταποδίδει με εξαιρετικά ευρήματα, που γίνονται πια αγαπημένοι προορισμοί.

Είτε στην ύπαιθρο, είτε στην πόλη, είτε στο βουνό, είτε στη θάλασσα, είτε για νυχτερινή διασκέδαση και πάρτι, είτε για χαλάρωση και αναζωογόνηση, οι επιλογές είναι όλες υπέροχες, κατάλληλες για την εποχή, αλλά και όχι μόνο. Τα 10 καλύτερα του Ιουλίου φτιάχνουν μια άκρως εντυπωσιακή λίστα, που σε προκαλεί να ζήσεις τη Λεμεσό στο έπακρο.

Εσύ διάλεξες ή ακόμα;

1. Ένα μονοπάτι, βγαλμένο, λες, από παραμύθι, ο πλακόστρωτος πεζόδρομος, με μια σαγηνευτική παλέτα χρωμάτων, βρίσκεται λίγο ανατολικότερα από εκεί που άκμασε η αρχαία πόλης της Αμαθούντας.

2. Μια μεγάλη έκταση καλυμμένη με λεπτή, χρυσή άμμο, μέχρι εκεί που φτάνει το μάτι. Aμμόλοφοι υψώνονται τριγύρω κι έτσι νιώθεις λίγο σαν Λώρενς της Αραβίας στη μέση της ερήμου.

3. Το Café Tropical δεν είναι απλώς ένα μέρος για φαγητό, αλλά μάλλον ένα μέρος για εξερεύνηση. Το τροπικό περιβάλλον σε κάνει να νομίζεις ότι επισκέπτεσαι κάποιο από τα νησιά του Ατλαντικού.

4. Το πανάρχαιο μοναστήρι του Τιμίου Σταυρού καταφέρνει να κλέβει πάντα τις εντυπώσεις των επισκεπτών, κρυμμένο ανάμεσα σε χαρουπιές, αμυγδαλιές και αμπέλια.

5. Η μονή του Συμβούλου Χριστού βρίσκεται στην περιοχή Happy Valley, στην περιοχή των Βρετανικών Βάσεων. Είναι από τα αρχαιότερα χριστιανικά μνημεία του νησιού και ανάγεται στο 625 μ.Χ.

​6. Αυτή η μικρή Εδέμ, μια καταπράσινη αγκαλιά με κερασιές, καρυδιές και πλατάνια, δεν είναι όνειρο, αλλά πραγματικότητα βγαλμένη από κάποια μαγική ιστορία με νεράιδες. 

7. Είναι από  τις πιο γνωστές παραλίες της Λεμεσού, αλλά και της Κύπρου. Έχει, όμως, τόσα διαφορετικά πρόσωπα, ώστε σχεδόν ποτέ δεν τη βαριέσαι.

8. Η ομορφιά της παραλίας είναι ξεχωριστή, αφού ο υπέροχος αυτός κόλπος περιβάλλεται από καλλιεργήσιμα χωράφια και λόφους που προσφέρουν μοναδική θέα στη θάλασσα. 

9. Έχοντας καταφέρει να ξεχωρίσει για την ασιατική του κουζίνα, το Wok n Roll καινοτομεί με υγιεινά, αλλά και λαχταριστά πιάτα, τα οποία έχουν ελεγχθεί από τον κλινικό διαιτολόγο Γιάννη Κερίμη. 

10. Κάτι εντελώς καινούριο, άκρως διασκεδαστικό και εντυπωσιακό έχει ανοίξει στη Λεμεσό. Αυτό το καλοκαίρι, η διασκέδαση και τα παιχνίδια με το νερό, περνάνε σε άλλο επίπεδο.


Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;